Hana Závodná

Hana Závodná

Místo narození: Bratislava
Profese: modelka, Miss Slovensko 2017

Související celebrity

Životopis

Krásná zrzka Hana Závodná, absolventka Obchodní akademie v Bratislavě, se ve svých jednadvaceti letech stala Miss Slovensko 2017. Kromě korunky královny krásy získala automobil a luxusní byt.

Již při studiu na Obchodní akademii v Bratislavě se Hana Závodná věnovala modelingu. Pracovala mj. pro firmy Model, Ice Model Mgmt, Bratislava či Focus model management. Do soutěže o korunku královny krásy se přihlásila na radu rodičů.

Miss Slovensko 2017 se stala 29. dubna. Kromě již zmíněné korunky získala vůz a luxusní byt. Po letech, kdy se na pomyslném trůnu střídaly brunety s blondýnkami, zvítězila tato atraktivní zrzka. Hana Závodná má svou zem reprezentovat na Miss World 2017

Půvabná rusovláska Hana Závodná miluje vaření, přírodu, zvířátka a zvláště pejsky. A co pro ni znamená krása? „Krása znamená pohlazení po duši, když člověk něco vidí, cítí nebo slyší. Krása přírody, krása přátelství a krása života,“ nechala se slyšet rodačkou z Bratislavy.

Od srpna 2015 je podle svých facebookových stránek zadaná. Partnerem Hany Závodné je absolvent fakulty tělesné výchovy a sportu Samo Černák, jenž pracuje ve společnosti Fitinn Fitness Slovakia.

 

Další Modelky

zobrazit profil Karolína Syroťuková
Karolína Syroťuková
zobrazit profil Rozálie Havelková
Rozálie Havelková
zobrazit profil Fanny Neguesha
Fanny Neguesha
zobrazit profil Tereza Kačerová
Tereza Kačerová
zobrazit profil Renata Langmannová
Renata Langmannová
zobrazit profil Helena Čermáková
Helena Čermáková
zobrazit profil Pavlína Babůrková
Pavlína Babůrková
zobrazit profil Lucie Kovandová
Lucie Kovandová