Helena Houdová

Datum narození: 27. 12. 1979
Místo narození: Plzeň
Profese: Miss ČR 1999, topmodelka

Související celebrity

Životopis

Topmodelka Helena Houdová, která se stala Miss ČR 1999, svůj život zasvětila péči o děti, pro něž založila nadaci Slunečnice, a ochraně životního prostředí.

Když byla supermodelka Helena Houdová malá, chtěla být tím Pátým elementem, který spasí svět. Když zjistila, že létat jako Superman by nezvládla, zaměřila se na životní prostředí. Angažovala se mj. v organizacích Greenpeace nebo Děti Země.

HELENA HOUDOVÁ - ZNEUŽITÁ UŽ VE ČTYŘECH LETECH

Po gymnáziu vystudovala Helena Houdová bakaláře Sociální a kulturní antropologie na Fakultě humanitních studií v Plzni. V roce 1999 vyhrála soutěž krásy Miss České republiky. Rok nato založila Slunečnici, nadaci pomáhající dětem po celém světě. Pokud zrovna není na předváděcím mole, letá do Brazílie, Nikaragui, na Kubu nebo do Kambodže pomáhat malým dětem.

O HELENĚ HOUDOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Kromě přírody a životního prostředí se Helena Houdová vždy zajímala o životní styl. Byla nejdříve vegetariánkou, posléze vegankou a vitariánkou.

V roce 2008 se jejím manželem stal Omar Amant, o šest let straší filmový producent indického původu. Helena Houdová s ním má syny Dariena a Daveeda Jakuba a dceru Deiu. Na dálku si Helena Houdová osvojila už více než desítku dětí. S miliardářem se modelka rozvedla roku 2013.

 

 

Články o celebritě

Bára Jánová ze Slunečné a Survivora je zamilovaná: Fešáka z Ordinace nahradil tanečník! Bára Jánová ze Slunečné a Survivora je zamilovaná: Fešáka z Ordinace nahradil tanečník! Herečka Bára Jánová (33), kterou do povědomí diváků dostal seriál Slunečná a účast v reality show Su... číst článek
Ezožínka Houdová na bláznivém festivalu s Heidi Klumovou a Paris Hiltonovou: Láska na pláži! Ezožínka Houdová na bláznivém festivalu s Heidi Klumovou a Paris Hiltonovou: Láska na pláži! Po třech letech se modelka Helena Houdová (42) dostala na alternativní festival Burning Man v nevads... číst článek
Boudová jako druhá Houdová? Našla se v koučinku a prchá na Bali! Boudová jako druhá Houdová? Našla se v koučinku a prchá na Bali! S celebritami, které jezdí na indonéský ostrov Bali za seberozvojem, se v poslední době roztrhl pyte... číst článek

Další Modelky

zobrazit profil Jana Doleželová
Jana Doleželová
zobrazit profil Petra Minářová
Petra Minářová
zobrazit profil Daniela Kociánová
Daniela Kociánová
zobrazit profil Melanie Vančurová
Melanie Vančurová
zobrazit profil Michaela Bakala-Maláčová
Michaela Bakala-Maláčová
zobrazit profil Leontýna Šiřinová
Leontýna Šiřinová
zobrazit profil Martina Poulíčková
Martina Poulíčková
zobrazit profil Martina Patačová
Martina Patačová