Mariana Bečková

Mariana Bečková

Datum narození: 9. 2. 1999
Míry: 87-64-91
Výška: 180 cm
Profese: Miss Grand Czech Republic 2022
Znamení: Vodnář

Související celebrity

Životopis

Mariana Bečková se probojovala do finále soutěže krásy Miss Czech Republic, z níž si v květnu 2022 odnesla titul Miss Grand Czech Republic.

V době, kdy se atraktivní Mariana Bečková z Prahy utkala o korunku královny krásy, dokončovala magisterské studium vývojové psychologie.

Bečková pomáhá Člověku v tísni

V budoucnu by Mariana Bečková byla ráda dobrým vzorem mladší generaci. Chtěla by ji něčím inspirovat, motivovat a vést správnou cestou. Ráda by založila svou vlastní nadaci, která by stavěla školy a školky po celém světě. Uvedla to v rozhovoru pro web soutěže s tím, že se podílí na akcích pro sbírky peněz pro organizaci Člověk v tísni.

Mezi záliby Mariany Bečkové patří jóga, zpěv, hra na klavír, tanec, surf a herectví. Jejím oblíbeným citátem je: „Všechny naše sny se mohou stát skutečností, pokud máme odvahu je následovat.”

Tmavovláska Mariana Bečková preferuje asijskou kuchyni.

Miss 2022 se stala Krystyna Pyszková

Titul Miss Czech Republic 2022 vybojovala Krystyna Pyszková z Třince. Kromě Mariany Bečkové, která získala titul Miss Grand Czech Republic, se v soutěži ředitelky tohoto projektu Taťány Makarenko umístila Kristýna Malířová (Miss Supranational Czech Republic), Adéla Maděryčová (Miss International Czech Republic) a Karolína Syroťuková (Miss Intercontinental Czech Republic).

MISS CZECH REPUBLIC 2022

 

 

Další Modelky

zobrazit profil Pavlína Pořízková
Pavlína Pořízková
zobrazit profil Georgina Rodríguez
Georgina Rodríguez
zobrazit profil Tereza Skoumalová
Tereza Skoumalová
zobrazit profil Šárka Zdvořilá
Šárka Zdvořilá
zobrazit profil Tereza Kačerová
Tereza Kačerová
zobrazit profil Andrea Verešová
Andrea Verešová
zobrazit profil Celine Balitran
Celine Balitran
zobrazit profil Veronika Fasterová
Veronika Fasterová