Krystyna Pyszková

Datum narození: 19. 1. 1999
Místo narození: Třinec
Míry: 86-59-89
Výška: 181 cm
Profese: Miss Czech Republic 2022, Miss World 2023

Související celebrity

Životopis

Krystyna Pyszková se coby studentka dvou vysokých škol v květnu 2022 stala Miss Czech Republic, následně pak Miss World 2023.

Blondýnka Krystyna Pyszková v době soutěže Miss Czech Republic studovala právnickou fakultu v Praze a k tomu ještě marketing na rakouské univerzitě. Byla horkou favoritkou na titul královny krásy.

MISS CZECH REPUBLIC 2022

„Jsem neskutečně šťastná, všechno ještě vstřebávám. Jsem ráda, že porota zvolila právě mě a vím určitě, že se budu snažit na Miss World reprezentovat Českou republiku co nejlépe,“ řekla Super.cz Miss Czech Republic Krystyna Pyszková krátce po svém triumfu.

Krystyna Pyszková se věnuje charitě

Kromě krásy a inteligence má krásná Krystyna Pyszková i srdce na pravém místě. Věnuje se charitě a spolupracuje s organizací SonTa Foundation. Dokonce pravidelně létá do Tanzanie, kde pomáhá s výukou na místních školách.

Kromě Krystyny Pyszkové se v soutěži ředitelky tohoto projektu Taťány Makarenko umístila také Kristýna Malířová (Miss Supranational Czech Republic), Mariana Bečková (Miss Grand Czech Republic) a čtvrté místo společně s titulem Miss International Czech Republic získala Adéla Maděryčová. Poslední umístěnou dívkou byla Karolína Syroťuková (Miss Intercontinental Czech Republic).

O KRYSTYNĚ PYSZKOVÉ ČTĚTE ZDE>>

V roce 2024 se Krystyna Pyszková stala vítězkou 71. ročníku mezinárodní soutěže krásy Miss World. Uspěla ve finále ve finále v březnu 2023 v indické Bombaji. Rodačka z Třince je druhou Českou, která prestižní titul Miss World získala, v roce 2006 soutěž vyhrála Taťána Kuchařová.

 

 

 

 

Další Modelky

zobrazit profil Claudia  Schiffer
Claudia Schiffer
zobrazit profil Pavlína Pořízková
Pavlína Pořízková
zobrazit profil Karolína Kopíncová
Karolína Kopíncová
zobrazit profil Tereza Maxová
Tereza Maxová
zobrazit profil Karel Frýd
Karel Frýd
zobrazit profil Denisa Mendrejová
Denisa Mendrejová
zobrazit profil Kristýna Malířová
Kristýna Malířová
zobrazit profil Nikola Buranská
Nikola Buranská