Karolína Syroťuková

Karolína Syroťuková

Datum narození: 6. 1. 2002
Míry: 84-58-90
Výška: 172 cm
Profese: Miss Intercontinental Czech Republic 2022, modelka

Související celebrity

Životopis

Karolína Syroťuková se probojovala do finále Miss Czech Republic, v němž v květnu 2022 získala titul Miss Intercontinental Czech Republic.

V době, kdy se Karolína Syroťuková z Chabařovic účastnila soutěže Miss Czech Republic 2022, studovala obor Marketingová komunikace a public relations na Univerzitě Karlově v Praze. Přivydělávala si jako OSVČ fotomodelka/modelka.

MISS CZECH REPUBLIC 2022

Jak atraktivní brunetka Karolína Syroťuková řekla v rozhovoru na webu soutěže, v budoucnosti by se chtěla neustále vzdělávat a být příkladem poctivého člověka. „Přála bych si také prezentovat Českou republiku a zanechat v ní stopu. Především bych chtěla dělat něco, co má smysl, a žít plnohodnotný život se svými nejbližšími,“ uvedla.

Mezi záliby Karolíny Syroťukové patří vzdělávání, fitness, cestování, příroda, zdravý životní styl, ekonomie, marketing a tanec. Jejím oblíbeným citátem je: „Education is the most powerful weapon which you can use to change the world.“

Jako svá nejoblíbenější jídla Karolína Syroťuková jmenovala špagety, pizzu a ukrajinské holubce. Kromě italské a ukrajinské kuchyně preferuje i indickou.

Miss 2022 se stala Krystyna Pyszková

Titul Miss Czech Republic 2022 vybojovala Krystyna Pyszková z Třince. Kromě Karolíny Syroťukové z Chabařovic, která získala titul Miss Intercontinental Czech Republic, se v soutěži ředitelky tohoto projektu Taťány Makarenko umístila také Kristýna Malířová z Čížkovic (Miss Supranational Czech Republic), Mariana Bečková z Prahy (Miss Grand Czech Republic) a Adéla Maděryčová z Břeclavi (Miss International Czech Republic).

 

Další Modelky

zobrazit profil Kateřina Stočesová
Kateřina Stočesová
zobrazit profil Hana Dědková
Hana Dědková
zobrazit profil Dominika Branišová
Dominika Branišová
zobrazit profil Kateřina  Krňanská
Kateřina Krňanská
zobrazit profil Lucia Javorčeková
Lucia Javorčeková
zobrazit profil Gemma Atkinson
Gemma Atkinson
zobrazit profil Karolína Mališová
Karolína Mališová
zobrazit profil Lucie Králová
Lucie Králová