Eliška Bučková

Datum narození: 23. 7. 1989
Místo narození: Hodonín
Váha: 55 kg
Míry: 88-62-93
Výška: 180 cm
Profese: modelka, Česká Miss 2008
Znamení: Lev

Související celebrity

Životopis

Modelka Eliška Bučková, která získala korunku královny krásy v soutěži Česká Miss 2008, byla na světové Miss Universe jedenáctá a v Top Model of the World se dostala do nejlepší desítky.

Po dvou letech studia na Arcibiskupském gymnáziu v Kroměříži přešla Eliška Bučková na obor kosmetika strážnické odborné školy. V podstatě hned po ukončení střední školy nastartovala svoji kariéru modelky, neboť Českou Miss 2008 vyhrála ve svých 19 letech. V tomtéž roce se zúčastnila Miss Universe, dva roky nato Top Model of the World.

ELIŠKA BUČKOVÁ - BYLA ADOPTOVANÁ?

Kromě modelingu si Eliška Bučková začala i s divadlem; s někdejším partnerem Václavem Noidem Bártou se předvedla jako Ofélie v muzikálu Hamlet.

S muzikantem Václavem Noidem Bártou misska žila v letech 2011 až 2013. Dvojice se seznámila přes sociální síť Facebook. Jejich rozchodu nezabránily ani zásnuby. Předtím uchvátila srdce i zrak tehdejšího člena realizačního týmu Miss Petra Haška a Laco Botha, lékaře pocházejícího z Maďarska.

Zatímco její expartner Noid Bárta začal randit s modelkou Gabrielou Dvořákovou, kráska Eliška Bučková se dala dohromady s milionářským synkem Jakubem Malinou. Po rozchodu se misska zamilovala do známého rybáře Jakuba Vágnera, syna slavného popového hudebníka a producenta Karla Vágnera a výtvarnice Moniky Asterové. V září 2018 modelka oznámila jejich rozchod.

VŠE O ELIŠCE BUČKOVÉ NAJDETE ZDE>> 

 

Články o celebritě

Modelka Eliška Bučková: Zvrat ve vztahu s ženáčem! Modelka Eliška Bučková: Zvrat ve vztahu s ženáčem! Před dvěma roky Eliška Bučková (33)  vztah s prodejcem aut Radkem Váchou (43) tajila. Důvod? Byl žen... číst článek
Eliška Bučková nedočkavě vyhlíží Ježíška: Dechberoucí vánoční výzdoba! Eliška Bučková nedočkavě vyhlíží Ježíška: Dechberoucí vánoční výzdoba! První advent teprve klepe na dveře, ale Eliška Bučková (34) už má vánoční výzdobu hotovou. Jelikož m... číst článek
Bučková bojuje s boreliózou: Přišla o kšeft! Bučková bojuje s boreliózou: Přišla o kšeft! Tolik se těšila, že se opět vrátí do muzikálu, který je složený z hitů Heleny Vondráčkové (76), ale ... číst článek

Další Modelky

zobrazit profil Margarita Aranhaová
Margarita Aranhaová
zobrazit profil Tereza Kačerová
Tereza Kačerová
zobrazit profil Hana Závodná
Hana Závodná
zobrazit profil Linda Vojtová
Linda Vojtová
zobrazit profil Eva Čerešňáková
Eva Čerešňáková
zobrazit profil Iveta Vítová
Iveta Vítová
zobrazit profil Dominika Mesarošová
Dominika Mesarošová
zobrazit profil Markéta Mörwicková
Markéta Mörwicková