Martina Patačová

Profese: moderátorka

Životopis

Pracovala v restauraci, v kasinu i v automobilce. Pak šéfovala rajskému Hotelu Paradise – frivolní reality show, kterou moderovala na Dominikánské republice. Svět celebrit přibližovala modelka Martina Gavrieli, rozená Patačová, divákům pořadu VIP zprávy. Bývalý manžel, Izraelec Ariel Gavriely, s ní má dceru Jessicu a syna Antonia.

Do šestnácti let sjížděla pahorky Krkonoš. Závodila v obřím i super obřím slalomu. Do povědomí veřejnosti se dostala coby blízká přítelkyně modelky a moderátorky Evy Decastelo. Na televizních obrazovkách se pak předvedla v relaci Sexy šance. VIP zprávy s ní uváděla kolegyně Laďka Něrgešová nebo Ivana Gottová, manželka českého popového krále Karla Gotta. Krom toho vlastní Patačová studio pro ženy.

Po té dostala Patačová alias Gavrieli padáka, objevily se totiž erotické snímky z její minulosti. Na výsluní ji vynesl opět až Hotel Paradise.

S Arielem Gavrielim žila deset let. Poté se zamilovala do hokejisty Radka Dudy. Jejich vztah ale nevydržel. Svatbu s ní teď plánuje kytarista Marcus Tran.

 

Další Modelky

zobrazit profil Karolína Mališová
Karolína Mališová
zobrazit profil Veronika Vařeková
Veronika Vařeková
zobrazit profil Alena Buffon - Šeredová
Alena Buffon - Šeredová
zobrazit profil Michaela Hávová
Michaela Hávová
zobrazit profil Veronika Kašáková
Veronika Kašáková
zobrazit profil Rosie Huntington-Whiteley
Rosie Huntington-Whiteley
zobrazit profil Tereza Chlebovská
Tereza Chlebovská
zobrazit profil Jitka Randárová
Jitka Randárová