Helena Čermáková

Helena Čermáková

Míry: 80-61-90
Výška: 174 cm
Profese: Miss České republiky 2021

Související celebrity

Životopis

Brunetka Helena Čermáková z Otrokovic se ve svých dvaceti letech stala Miss České republiky 2021. Titul 1. vicemiss získala Sarah Horáková z Velkých Pavlovic a 2. vicemiss Valerie Váňová z Lomu.

Na dotaz, proč by právě ona měla zvítězit, Helena Čermáková na webu soutěže odpověděla, že by chtěla být inspirací pro veřejnost. „Chtěla bych spojit příjemné s užitečným. Díky výhře bych mohla být známější a vybrat tak více peněz pro charity či si snadněji plnit své sny,“ dodala.

Miss Čermáková chce fungující rodinu

V rozhovoru Helena Čemáková dále nastínila, jak by si představovala svůj osobní a kariérním život: „Jsem ten typ člověka, který se snaží neplánovat. Věřím, že všechny věci, co přijdou nečekaně, jsou nejlepší. Co se ale týče dlouhodobých plánů, chci mít zdravou, fungující rodinu a být spokojená sama se sebou. Chci si v průběhu života plnit vše, co budu jen chtít. Abych ve stáří byla na sebe pyšná.“

Finálový večer, v němž se utkalo osm krásek, a Helena Čermáková z něj odešla s korunkou královny krásy, se uskutečnil 6. listopadu 2021. Diváci jej mohli sledovat na facebookových profilech Miss České republiky, Aquapalace Praha, rádia Frekvence 1 a na portálu TN.cz.

Kromě již zmíněné korunky Helena Čermáková získala roční pronájem vozu od Autobond Group a.s. a další věcné ceny, kontrakt v hodnotě sto tisíc korun a postup na světovou soutěž krásy Miss World.

 

Další Modelky

zobrazit profil Melanie Vančurová
Melanie Vančurová
zobrazit profil Dominika Mesarošová
Dominika Mesarošová
zobrazit profil Krystyna Pyszková
Krystyna Pyszková
zobrazit profil Silvia Kucherenko
Silvia Kucherenko
zobrazit profil Hana Chymčáková
Hana Chymčáková
zobrazit profil Cicciolina Ilona Staller
Cicciolina Ilona Staller
zobrazit profil Veronika Kopřivová
Veronika Kopřivová
zobrazit profil Michaela Kociánová
Michaela Kociánová