Dominika Košťálová

Dominika Košťálová

Místo narození: České Budějovice
Profese: finalistka České Miss 2016

Související celebrity

Životopis

Václav Havel a Vlasta Burian jsou neoblíbenějšími historickými postavami finalistky soutěže Česká Miss 2016 Dominiky Košťálové, studentky fyzioterapie na Jihočeské univerzitě.

Světlovlasá Dominika Košťálová se do finále soutěže Česká Miss 2016 dostala ve svých 22 letech. Mezi její koníčky patří zpěv, cestování, četba, sport, a to konkrétně závodní fitness aerobik. „Jsem neustále v dobré náladě a mám smysl pro humor. Možná jsem ale až příliš naivní. Mým vzorem v rodině je moje maminka, která si toho hodně prožila a stejně je pořád silnou osobností, která neztratila chuť do života. Z oblasti modelingu obdivuji Taťánu Kuchařovou pro její vnitřní krásu a schopnost pomáhat ostatním,“ svěřila se Dominika Košťálová.

ČESKÁ MISS 2016

Jak finalistka odpověděla na dotazy o sobě? Od soutěže krásy čeká rozhled, a to proto, že se missky podívají do světa, poznají spoustu zajímavých lidí, zdokonalí se ve znalosti cizích jazykům, naučí se vystupovat na veřejnosti a podívají se na svět z jiné perspektivy. Dominika Košťálová si pochutná nejvíce na italské kuchyni či na zapečených kotletách na smetaně. Její životní krédo zní: "Věř, běž, dokážeš!"

VŠECHNY FINALISTKY ZDE >> 

ČESKÁ MISS 2015

ČESKÁ MISS 2014

ČESKÁ MISS 2013

ČESKÁ MISS 2012

 

Další Modelky

zobrazit profil Natálie Kočendová
Natálie Kočendová
zobrazit profil Hana Závodná
Hana Závodná
zobrazit profil Cara Delevingne
Cara Delevingne
zobrazit profil Elisabett Canalis
Elisabett Canalis
zobrazit profil Karolína Kopíncová
Karolína Kopíncová
zobrazit profil Tereza Franková
Tereza Franková
zobrazit profil Lucie Křížková
Lucie Křížková
zobrazit profil Tereza Křivánková
Tereza Křivánková