Eva Herzigová

Datum narození: 10. 3. 1973
Místo narození: Litvínov
Výška: 183 cm
Profese: modelka, herečka
Znamení: Ryby

Související celebrity

Životopis

Světoznámá topmodelka Eva Herzigová chtěla studovat ekonomii. Jednou se ale s kamarádkou zúčastnila soutěže krásy pořádané francouzskou modelingovou agenturou. A vyhrála.

Za nedlouho po vítězství se Eva Herzigová octla v Paříži na focení, v Londýně na focení, v New Yorku na focení… Na své titulní straně ji chtěly mít všechny časopisy světa. Nejvíce ji ale proslavila reklama pro firmu Triumph, která vyrábí podprsenky Wonderbra. Ideální křivky v ní ukázala i na billboardech u silnic a zastavila tím dopravu.

EVA HERZIGOVÁ ÚPLNĚ NAHÁ

Marilyn Monroe zemřela, ať žije Merylin Monroe  z Východu. Takovou měla Eva Herzigová přezdívku. Kromě modelingu ji baví sport. Už jako malá hrála pro svých 180 centimetrů košíkovou nebo dělala gymnastiku. Vždy ale chtěla být herečkou.

V roce 1995 se Eva Herzigová objevila po boku Gérarda Depardieu ve filmu Strážní andělé. Andym Garciou si zahrála ve snímku Modigliani.

O EVĚ HERZIGOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Eva Herzigová se věnuje také charitě pro děti - spolupracuje se svou kolegyní modelkou Terezou Maxovou. Sama má dva syny, George a Phillipa, se svým přítelem a podnikatelem Gregoriem Marsiajem.

Byla také jednou vdaná. V roce 1996 si vzala bubeníka Tico Torrese. Manželství se ale po dvou letech rozpadlo. Mezi její bývalé partnery patří také například holywoodská star Leonardo DiCaprio.

 

Články o celebritě

Jak dnes vypadají ikonické modelky Victoria's Secret? Na některých se zub času téměř nepodepsal Jak dnes vypadají ikonické modelky Victoria's Secret? Na některých se zub času téměř nepodepsal Světoznámá značka spodního prádla Victoria's Secret postavila svůj úspěch na sexy modelkách s dokona... číst článek
Kulaté 50. narozeniny slaví topmodelka Kate Mossová: Půl století skandálů! Kulaté 50. narozeniny slaví topmodelka Kate Mossová: Půl století skandálů! I když divoké časy už má za sebou a věnuje se zdravému životnímu stylu a vedení dcery Lily Grace (21... číst článek
Leo je měl všechny! 9 přítelkyň na jednom místě Leo je měl všechny! 9 přítelkyň na jednom místě Známý sukničkář Leonardo DiCaprio (48) dorazil s nejnovější přítelkyní Vittorií Cerettiovou (25) do ... číst článek

Další Modelky

zobrazit profil Martina Dvořáková
Martina Dvořáková
zobrazit profil Rozálie Havelková
Rozálie Havelková
zobrazit profil Naomi Campbell
Naomi Campbell
zobrazit profil Barbora Podzimková
Barbora Podzimková
zobrazit profil Daniela Frantzová
Daniela Frantzová
zobrazit profil Michaela Kociánová
Michaela Kociánová
zobrazit profil Tereza Skoumalová
Tereza Skoumalová
zobrazit profil Michaela Bakala-Maláčová
Michaela Bakala-Maláčová