Sarah Horáková

Sarah Horáková

Míry: 90-63-92
Výška: 173 cm
Profese: 1. vicemiss České republiky 2021, Miss Naděje

Související celebrity

Životopis

Blondýnka Sarah Horáková z Velkých Pavlovic se ve svých osmnácti letech probojovala do superfinále Miss České republiky 2021. Získala tituly 1. vicemiss a Miss Naděje ČR.

Na dotaz, proč by právě ona měla zvítězit, Sarah Horáková na webu soutěže odpověděla, že by „dokázala dobře reprezentovat Českou republiku nejen u nás, ale také v zahraničí“. Podle jejích slov Miss ČR 2021 musí být pokorná a umět se dobře chovat ve společnosti a dělat dobré jméno nejen soutěži, ale hlavně celé České republice.

Vzorem Sarah Horákové je maminka

V případě, že by se ocitla v čele vlády, by se Sarah Horáková ráda „zaměřila více na maminky samoživitelky a péči o jejich děti, jelikož jich stále přibývá“. Jak dodala: „Z vlastní zkušenosti vím, že to není jednoduché.“ Jejím největším vzorem je právě její maninka.

Finálový večer, v němž se utkalo osm krásek, a Sarah Horáková z něj odešla jako 1. vicemiss, a navíc s titulem Miss Naděje ČR (tu uděluje UNICEF), se uskutečnil 6. listopadu 2021. Diváci jej mohli sledovat na facebookových profilech Miss České republiky, Aquapalace Praha, rádia Frekvence 1 a na portálu TN.cz.

 

Další Modelky

zobrazit profil Cicciolina Ilona Staller
Cicciolina Ilona Staller
zobrazit profil Nikola Kováříková
Nikola Kováříková
zobrazit profil Kristýna Kubíčková
Kristýna Kubíčková
zobrazit profil Karolína Krézlová
Karolína Krézlová
zobrazit profil Tereza Chlebovská
Tereza Chlebovská
zobrazit profil Claudia  Schiffer
Claudia Schiffer
zobrazit profil Melanie Vančurová
Melanie Vančurová
zobrazit profil Dominika Branišová
Dominika Branišová