Barbora Kučerová

Barbora Kučerová

Míry: 79-62-89
Výška: 177 cm
Profese: Miss Silueta 2021 v soutěži Miss ČR

Související celebrity

Životopis

Blondýnka Barbora Kučerová z Plzně se ve svých devatenácti letech probojovala do superfinále soutěže krásy Miss České republiky 2021. Porotci jí udělili titul Miss Silueta.

Proč se atraktivní Barbora Kučerová domnívala, že by měla být královnou krásy právě ona? „Myslím si o sobě, že jsem svá a nikdy se nepřetvařuji proto, abych zanechala dojem,“ uvedla v rozhovoru pro web soutěže s tím, že by se chtěla věnovat charitě.

Miss Kučerová zamířila do zdravotnictví

Podle Barbory Kučerové by vítězka Miss České republiky 2021 měla být milá a empatická, měla by umět vystupovat před lidmi, měla by mít zdravé sebevědomí. V případě, že by se ocitla v čele vlády, tak by hned navrhla přepracování zákona o státní pomoci handicapovaným osobám.

Životním snem Barbory Kučerové z Plzně je, jak prozradila, „stát se zdravotnickou záchranářkou nebo alespoň pracovat ve zdravotnictví“. Svému cíli se vydala naproti, jelikož se přihlásila na fakultu zdravotnických studií.

Finálový večer, v němž se utkalo osm dívek, se uskutečnil 6. listopadu 2021. Diváci jej mohli sledovat na facebookových profilech Miss České republiky, Aquapalace Praha, rádia Frekvence 1 a na portálu TN.cz.

Korunku královny krásy získala Helena Čermáková z Otrokovic, tituly 1. vicemiss a Miss Naděje Sarah Horáková z Velkých Pavlovic. Valerie Váňová z Lomu se stala 2. vicemiss a Veronika Sandholzová z Chlebů Miss Sympatie - dostala nejvíce hlasů od diváků a fanoušků.

 

 

Další Ostatní

zobrazit profil Jakub Ludvík
Jakub Ludvík
zobrazit profil Josef Jadrný
Josef Jadrný
zobrazit profil Emil Adamec
Emil Adamec
zobrazit profil Karel Mrkvička
Karel Mrkvička
zobrazit profil Vojtěch Mašek
Vojtěch Mašek
zobrazit profil Josef Vařeka
Josef Vařeka