Veronika Sandholzová

Veronika Sandholzová

Míry: 84-62-97
Výška: 173 cm
Profese: Miss Sympatie 2021 v soutěži Miss ČR

Související celebrity

Životopis

Blondýnka Veronika Sandholzová z Chlebů se ve svých jednadvaceti letech probojovala do superfinále soutěže krásy Miss České republiky 2021 a získala titul Miss Sympatie.

Jak Veronika Sandholzová v rozhovoru pro web Miss ČR řekla, kdyby zvítězila, bylo by jí ctí reprezentovat Českou republiku, a to s hrdostí a pokorou. To se jí sice nepodařilo, ale dostala nejvyšším počtem hlasů od diváků a fanoušků se stala Miss Sympatie 2021.

Miss Sympatie do čela vlády nechce

Podle atraktivní Veroniky Sandholzové z Chlebů by královna krásy měla být zodpovědná, láskyplná, přirozeně krásná navenek, ale zároveň mít srdce na správně místě. V případě, že by se ocitla v čele vlády, je přesvědčena, že by tam asi dlouho nevydržela. „To není nic pro mě. Ale když už bych tam byla, asi bych činila podle pravidla: Chovej se tak, jak chceš, aby se ostatní chovali k tobě,“ dodala.

V osobním životě má Veronika Sandholzová jasno: „Můj sen je, a vždycky bude, být šťastná, hlavně zdravá a mít milující a spokojenou rodinu. (A třeba i velkou:-)).“ V kariérním životě je prý jejím snem, v tu danou chvíli, pokaždé něco jiného: „Když jsem byla malá, chtěla jsem být princeznou, teď bych ráda dostudovala vysokou školu. A kdo ví, co bude dál.“

Finálový večer, v němž se utkalo osm dívek, se uskutečnil 6. listopadu 2021. Diváci jej mohli sledovat na facebookových profilech Miss České republiky, Aquapalace Praha, rádia Frekvence 1 a na portálu TN.cz.

Korunku královny krásy získala Helena Čermáková z Otrokovic, tituly 1. vicemiss a Miss Naděje Sarah Horáková z Velkých Pavlovic. Valerie Váňová z Lomu se stala 2. vicemiss.

 

Další Ostatní

zobrazit profil Klára Samková
Klára Samková
zobrazit profil Edgar Allan Poe
Edgar Allan Poe
zobrazit profil Luboš Peterka
Luboš Peterka
zobrazit profil Jitka Zikmundová
Jitka Zikmundová
zobrazit profil Mikuláš Ferjenčík
Mikuláš Ferjenčík
zobrazit profil Robin Šín
Robin Šín
zobrazit profil Libor Uhlík
Libor Uhlík
zobrazit profil Petr Šilar
Petr Šilar