Patrik Nacher

Datum narození: 17. 10. 1974
Místo narození: Praha
Výška: 162 cm
Profese: politik za hnutí ANO 2011, ekonom, mediální poradce
Znamení: Váhy

Související celebrity

Životopis

Politik za hnutí ANO 2011 Patrik Nacher, který v parlamentních volbách 2017 získal křeslo ve Sněmovně, jej v roce 2021 obhájil. Do voleb 2022 vstoupil jako kandidát na primátora.

V době, kdy ještě Patrik Nacher studoval Bankovní institut, pracoval pro ODS a posléze pro Unii svobody. Podílel se na volebních kampaních těchto stran. Působil také jako poradce někdejšího místopředsedy vlády Petra Mareše nebo Karla Kühnla, exministra obrany.

PATRIK NACHER - ROZHOVOR PRO E15 NAJDETE ZDE

Nacher - bojovník proti poplatkům

Založil si mediální a PR společnost Digitaiment, která se angažovala mj. ve prospěch Národní rady osob se zdravotním postižením. Patrik Nacher proslul coby bojovník proti různým bankovním poplatkům. Začal pořádat veřejnou anketu Nejabsurdnější bankovní poplatek.

Patrik Nacher se podílel na pořadu ČT Suma sumárum aneb kde jsou mé peníze. V roce 2015 mu vyšla publikace Konec finančních negramotů v Čechách a tři roky nato kniha Šílenosti doby korektní.

Do komunální politiky Patrik Nacher vstoupil po volbách 2014, kdy jako nestraník za hnutí ANO 2011 usedl do Zastupitelstva hlavního města Prahy. Ve volbách 2017 opět coby nestraník za hnutí Andreje Babiše získal křeslo ve Sněmovně.

Patrik Nacher byl adeptem na ministra

Několik měsíců byl Patrik Nacher pražským lídrem hnutí ANO pro komunální volby 2018 a tudíž i kandidátem na post primátora. V červenci 2018 jej na prvním místě kandidátky vystřídal podnikatel Petr Stuchlík, též nestraník.

Začátkem dubna 2021 se Patrik Nacher stal jedním z adeptů na post ministra školství, mládeže a tělovýchovy po Robertu Plagovi (za ANO), který nakonec ve funkci setrval. 

Do parlamentních voleb 2021 hnutí Patrika Nachera vyslalo jako jedničku své pražské kandidátky. Poslanecký mandát obhájil.

Do komunálních voleb 2022 Patrik Nacher vkročil jako lídr pražské kandidátky hnutí ANO 2011, tedy jeho adept na primátora.

O PATRIKU NACHEROVI ČTĚTE ZDE>>

Patrik Nacher je ženatý. Má dceru a syna.

O KOMUNÁLNÍCH VOLBÁCH 2022 ČTĚTE ZDE>>

 

 

 

 

 

 

Články o celebritě

Zlatíčka politiků a pozdravy od stromečku: Bartoš s celou rodinou i exministr s miminkem Zlatíčka politiků a pozdravy od stromečku: Bartoš s celou rodinou i exministr s miminkem Letošní Vánoce jsou po tragédii na Filozofické fakultě jiné i na sociálních sítích politiků. Vzkazů ... číst článek
Babiš urážel Fialu i manželku Stanjury. Po hádkách schválila Sněmovna rozpočet 2024, na tahu Pavel Babiš urážel Fialu i manželku Stanjury. Po hádkách schválila Sněmovna rozpočet 2024, na tahu Pavel Sněmovna ve středu schválila vládní návrh státního rozpočtu na rok 2024 se schodkem 252 miliard koru... číst článek
Hádky o balíček: Kobercový nálet, hrozby soudem i volání po návratu EET. Výbor návrhy opozice smetl Hádky o balíček: Kobercový nálet, hrozby soudem i volání po návratu EET. Výbor návrhy opozice smetl Sněmovní rozpočtový výbor podle očekávání odmítl hlasy koalice téměř všechny opoziční úpravy vládníh... číst článek

Další Politici

zobrazit profil Radek Koten
Radek Koten
zobrazit profil Lucie Šafránková
Lucie Šafránková
zobrazit profil Lucie Potůčková
Lucie Potůčková
zobrazit profil Věra Jourová
Věra Jourová
zobrazit profil Jiří Čunek
Jiří Čunek
zobrazit profil Jan Pijáček
Jan Pijáček
zobrazit profil Kateřina Konečná
Kateřina Konečná