Petr Stuchlík

Petr Stuchlík

Datum narození: 8. 4. 1977
Profese: politik za hnutí ANO 2011, podnikatel, multimilionář
Znamení: Beran

Související celebrity

Životopis

Multimilionář Petr Stuchlík, generální ředitel finančně poradenské společnosti Fincentrum, se stal lídrem pražské kandidátky hnutí ANO 2011 do komunálních voleb 2018.

Podnikatel Petr Stuchlík napsal první českou knihu o internetové reklamě. Mimo jiné investoval do nebankovních půjček či košil na míru. Své ředitelování poradenské společnosti Fincentrum se rozhodl ukončit jejím prodejem. Již dříve se „zbavil“ majoritního podílu údajně za 1,2 miliardy korun.

PETR STUCHLÍK MÍSTO PATRIKA NACHERA

Fincentrum Petr Stuchlík založil v roce 2000 se společníkem Martinem Nejedlým (nejde o poradce prezidenta Miloše Zemana) a zakrátko vybudovali jednu z největších poradenských firem v Česku. Tržby společnosti v ČR roku 2017 činily 1,21 miliardy Kč, v zahraničí zhruba 1,6 miliardy korun.

Hnutí Andreje Babiše si Petra Stuchlíka vybralo za svého lídra pražské kandidátky pro komunální volby 2018, který se tak stal možným adeptem na post pražského primátora. Do této funkce byla po volbách 2014 zvolena politička hnutí ANO 2011 Adriana Krnáčová, proslulá svými kontroverzními výroky.

O PETRU STUCHLÍKOVI ČTĚTE ZDE>>

Mezi koníčky Petra Stuchlíka patří poslech vážné hudby, což byl i jeden z důvodů koupě rádia Classic, dále rád cestuje. Navíc je vášnivý pilot, prý alespoň jednou týdně usedne do sportovního letounu Cirrus SR22T. Na ruce nosívá pilotní hodinky značky IWC– Big Pilot’s Watch.

 VŠE O KOMUNÁLNÍCH VOLBÁCH 2018 NAJDETE ZDE>>

 

Články o celebritě

Babišův pražský lídr končí v politice. Stuchlík se ze zastupitelstva vrací k podnikání Babišův pražský lídr končí v politice. Stuchlík se ze zastupitelstva vrací k podnikání Někdejší kandidát ANO na pražského primátora Petr Stuchlík končí v politice a vrací se k podnikání, ... číst článek
Těhotná Jermanová: Babiš chtěl skončit, odmítli jsme. A proč nepozvali Zemana? Těhotná Jermanová: Babiš chtěl skončit, odmítli jsme. A proč nepozvali Zemana? Středočeská hejtmanka Jaroslava Pokorná Jermanová (ANO) má porod za dveřmi. I přesto ji čeká ještě n... číst článek
„Špiclem“ roku je facebook. Doma lidem slídí vysavač, anticenu má i Stuchlík „Špiclem“ roku je facebook. Doma lidem slídí vysavač, anticenu má i Stuchlík Soutěž o největšího slídila v loňském roce vyhrály sociální síť facebook, finanční správa a společno... číst článek

Další Politici

zobrazit profil Martina Dlabajová
Martina Dlabajová
zobrazit profil Jan Hrnčíř
Jan Hrnčíř
zobrazit profil Barbora Urbanová
Barbora Urbanová
zobrazit profil Ladislav Chlupáč
Ladislav Chlupáč
zobrazit profil Herbert Pavera
Herbert Pavera
zobrazit profil Jiří Běhounek
Jiří Běhounek
zobrazit profil Michael Canov
Michael Canov
zobrazit profil Lukáš Bartoň
Lukáš Bartoň