Valerie Váňová

Valerie Váňová

Míry: 83-63-92
Výška: 172 cm
Profese: 2. vicemiss České republiky 2021

Související celebrity

Životopis

Atraktivní Valerie Váňová z Lomu se probojovala do superfinále soutěže krásy Miss Česká republika 2021. Skončila na třetí příčce, odnesla si tedy titul 2. vicemiss.

„Jsem týmový hráč, ale zároveň se dokážu prát i sama za sebe. Jsem otevřená novým výzvám, proto bych dokázala vhodně reprezentovat hodnoty této soutěže,“ uvedla v rozhovoru na webu soutěže Miss České republiky 2021 Valerie Váňová z Lomu.

Vítězku si kráska Valerie Váňová, která získala titul 2. vicemiss, představuje jako empatickou a společenskou extrovertku s hezkým úsměvem. „Myslím si, že toto jsou i mé vlastnosti,“ dodala. Na dotaz, jaké změny by navrhla, kdyby se ocitla v čele vlády, odpověděla: „To se nemůže stát… ani hypoteticky. Chci se věnovat užitečnějším věcem.“

Snem Valerie Váňové je mít šťastnou a fungující rodinu, aby všichni kolem ní byli zdraví. „Chci dělat to, co mě bude naplňovat a bavit,“ dodala.

Finálový večer, v němž se utkalo osm dívek, se uskutečnil 6. listopadu 2021. Diváci jej mohli sledovat na facebookových profilech Miss České republiky, Aquapalace Praha, rádia Frekvence 1 a na portálu TN.cz.

Korunku královny krásy získala Helena Čermáková z Otrokovic, tituly 1. vicemiss a Miss Naděje Sarah Horáková z Velkých Pavlovic.

 

 

Další Ostatní

zobrazit profil Zdeněk Pištora
Zdeněk Pištora
zobrazit profil Zuzana Žilinčíková
Zuzana Žilinčíková
zobrazit profil Gustav Oplustil
Gustav Oplustil
zobrazit profil Libuše Vojtková
Libuše Vojtková
zobrazit profil Jiří Běhounek
Jiří Běhounek
zobrazit profil Ronnie Wood
Ronnie Wood
zobrazit profil Rostislav Vyzula
Rostislav Vyzula
zobrazit profil Tereza Bagarová
Tereza Bagarová