Čestmír Strakatý

Čestmír Strakatý

Datum narození: 22. 7. 1985
Místo narození: Tábor
Profese: influencer, moderátor, dramaturg
Znamení: Rak

Související celebrity

Životopis

Čestmír Strakatý se v listopadu 2023 stal vítězem jubilejního desátého ročníku Czech Social Awards, a to v kategorii Influencer.

Studoval práva a mediální studia. Čestmír Strakatý s prací v médiích začal na ČT24 jako redaktor a později editor zpráv ČT24.

Spolupracoval jako koeditor na přípravě Událostí, komentářů s týmem Martina Veselovského a Daniely Drtinové. S nimi se Čestmír Strakatý později znovu setkal v DVTV, kde se jako dramaturg a editor podílel např. na Novinářskou cenou ověnčeném rozhovoru s Martinem Konvičkou a stovkách dalších.

Z DVTV Čestmír Strakatý odešel rozjet rozhovorový pořad pro mediální dům Czech News Center. Posléze se dostal do Reflexu.

Kromě vlastního autorského podcastu Čestmír Strakatý začal připravovat pořad Prostor X a zpovídat hosty v rozhlasovém éteru Frekvence 1.

Na svém YouTube kanálu @cestmir_strakaty, který byl registrován počátkem října 2022 Čestmír Strakatý do svého vítězství v jubilejním desátém ročníku Czech Social Awards v kategorii Influencer, měl přes 45 tisíc odběratelů a jeho více než 140 videí nasbíralo bezmála sedm milionů zhlédnutí.

Baví ho lidé a jejich příběhy, politici víc než politika. Dále také přirozená diskuze a posouvání vlastních hranic. Zásadní roli v životě Čestmíra Strakatého životě hraje hudba. A tetování. Hrdinou je pro něj Bojack Horseman, ideální kulisou Boards of Canada a dunivé techno.

 

Další Moderátoři

zobrazit profil Martin Pouva
Martin Pouva
zobrazit profil Iveta Toušlová
Iveta Toušlová
zobrazit profil Marcela Skřivánková
Marcela Skřivánková
zobrazit profil Martin Šmahel
Martin Šmahel
zobrazit profil Karel Šíp
Karel Šíp
zobrazit profil Mirka Čejková
Mirka Čejková
zobrazit profil Miloš Frýba
Miloš Frýba
zobrazit profil Marcela Augustová
Marcela Augustová