Dominika Mesarošová

Datum narození: 15. 9. 1985
Míry: 90-62-90
Výška: 176 cm
Profese: modelka
Znamení: Panna

Související celebrity

Životopis

Modelka Dominika Mesarošová se po plastické operaci prsou, kterou podstoupila v roce 2008, dostala na titulní strany pánských časopisů. Je známá zejména svými milostnými románky.

Dominika Mesarošová vystudovala odborné učiliště kadeřnické v Praze. Ráda plave, hraje tenis, v zimně bruslí a jezdí na snowboardu, ale hlavně miluje cestování. Kromě modelingu organizuje některé módní přehlídky a moderuje. Pavlu Dolejškovi asistovala při jeho kouzelnických show.

DOMINIKA MESAROŠOVÁ - O SEXU SE SENIOREM 

Ve své branži Dominika Mesarošová příliš populární není. Některé její kolegyně ji označují za „nemodelku“, prý ji proslavila pouze její umělá prsa, která si nechala udělat roku 2008, a odvaha. V rouše Evině se nezdrála fotit pro pánské časopisy

O Dominice Mesarošové je známo, že měla řadu partnerů. Byla viděna s fotbalistou Davidem Limberským, nicméně o tom, jaký vztah mezi nimi panoval, promluvila jen velmi opatrně (podrobnosti ZDE). Předtím randila s bývalým šéfem Miss České republiky Janem Moťovským. S o čtyřicet let starším milionářem Petrem Ptáčkem byla i zasnoubená, ale ze svatby nakonec sešlo.

O DOMINICE MESAROŠOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Mezi partnery Dominiky Mesarošové patřil i urostlý herec Miroslav Šimůnek. Majitel zlínské diskotéky Alexandr Vach se s ní kvůli odloučení a pracovnímu vytížení rozešel v roce 2012. Jejími partnery byli také např. fotbalista Václav Vašíček či motokrosový závodník Aleš LiemannModelka představila jako svého přítele i zámožného finačníka Marka, ale na konci se roku 2014 rozešli.

V červenci 2017 se po boku sexbomby objevil pro změnu podnikatel Martin. V září 2018 Dominika Masárošová porodila syna Eliána Novotného.

 

Další Modelky

zobrazit profil Aferdita Dreshaj
Aferdita Dreshaj
zobrazit profil Petra Faltýnová
Petra Faltýnová
zobrazit profil Veronika Fasterová
Veronika Fasterová
zobrazit profil Zuleyka Rivera
Zuleyka Rivera
zobrazit profil Aneta Savarová
Aneta Savarová
zobrazit profil Adéla Maděryčová
Adéla Maděryčová
zobrazit profil Lucie  Dušková
Lucie Dušková
zobrazit profil Lolo Ta Bella (Gabriel Jiráčková)
Lolo Ta Bella (Gabriel Jiráčková)