Monika Žídková

Datum narození: 11. 6. 1977
Místo narození: Kravaře u Opavy
Profese: modelka, Miss ČR a Europe, podnikatelka, starostka
Znamení: Blíženci

Související celebrity

Životopis

Modelka Monika Žídková v sedmnácti dobyla Česko i Evropu: získala tituly Miss ČR a Miss Europe. Navíc se stala i českou Miss tisíciletí a nejoblíbenější kráskou historie soutěže.

Titul Miss České republiky si modelka Monika Žídková odnesla v roce 1995, ktátce po němž následovalo vítězství na Miss Europe. Záhy se stala i českou Miss tisíciletí a nejoblíbenější kráskou historie soutěže. 

MONIKA ŽÍDKOVÁ - JAK RELAXUJE?

Monika Brzesková se stala starostkou

Po střední pedagogické škole Monika Žídková nastoupila na Ostravskou univerzitu, již v roce 2001 absolvovala v oboru Učitelství pro nižší stupeň. Od modelingu odbíhala moderovat pořad Dobré ráno nebo tančit v soutěži StarDance ...když hvězdy tančí.

V komunálních volbách 2014 byla Monika Žídková Brzesková zvolena do zastupitelstva města Kravaře, a to jako jako nestraník za sdružení nezávislých kandidátů Za Kravaře prosperující. Posléze získala křeslo starostky. Do voleb 2022 vkročila post znovu obhájit.

O MONICE ŽÍDKOVÉ BRZESKOVÉ ČTĚTE ZDE>>

V patnácti letech se Monika Žídková zamilovala do Petra Brzesky, s nímž založila firmu zabývající se přírodní kosmetikou.

Pár má dceru Nikol a syna Davida.

O KOMUNÁLNÍCH VOLBÁCH 2022 ČTĚTE ZDE>>

 

 

Články o celebritě

19 let od titulu Miss Lucie Křížkové: Smrt táty, podvod v televizi a manžel ve vězení! 19 let od titulu Miss Lucie Křížkové: Smrt táty, podvod v televizi a manžel ve vězení! Když se 12. dubna 2003 Lucie Váchová (37) stala Miss České republiky, tak ji ani v nejhorším snu nen... číst článek
Takovou Ivanu Gottovou neznáte! Upocená, oblečená jen v teplácích Takovou Ivanu Gottovou neznáte! Upocená, oblečená jen v teplácích Zesnulý zpěvák v knize vzpomínek odhalil nejedno tajemství ze svého soukromí. Zvláště zajímavé jsou ... číst článek
Ze života Karla Gotta (†80): Osudové lásky i zrady! Ze života Karla Gotta (†80): Osudové lásky i zrady! Pracoval na ni, i když kvůli akutní leukemii nemohl popadnout dech a měl vysoké horečky. Karel Gott ... číst článek

Další Modelky

zobrazit profil Adriana Lima
Adriana Lima
zobrazit profil Veronika Fasterová
Veronika Fasterová
zobrazit profil Pavlína Němcová
Pavlína Němcová
zobrazit profil Tereza Maxová
Tereza Maxová
zobrazit profil Gemma Atkinson
Gemma Atkinson
zobrazit profil Petra Faltýnová
Petra Faltýnová
zobrazit profil Diana Kobzanová
Diana Kobzanová
zobrazit profil Dominika Košťálová
Dominika Košťálová