Michaela Bakala-Maláčová

Datum narození: 23. 5. 1971
Profese: Miss ČR 1991, podnikatelka, zakladatelka České Miss
Znamení: Blíženci

Související celebrity

Životopis

Bývalá modelka Michaela Maláčová vždy prezentovala krásu. Roku 1991 vyhrála Miss Československa. Posléze založila soutěž Česká Miss.

Když se Michaela Maláčová stala Miss Československo 1991, studovala pražskou FAMU. Modelingu se věnovala už od mládí. Předváděla v Německu či v americkém Washingtonu. Pak se vrátila domů. Korunku pro nejkrásnější dívku Československa roku 1991 převzala v ostravském Divadle Antonína Dvořáka.

Brunetka Michaela Maláčová praprcovala na thajském velvyslanectví a poté dělala mluvčí ODS. S tehdejším předsedou strany Václavem Klausem si Michaela Maláčová tykala. Zanedlouho vznikla její vlastní PR společnost. Českou Miss založila Michaela Malačová v roce 2005. O pět let později už šéfovala i Miss České republiky (původně konkurenční, vznikla v roce 1989 a vedl ji Miloš Zapletal), obě soutěže poté spojila do jedné. Michaela Maláčová krom toho řídila ještě skupinu několika dalších firem. Po deseti letetech se rozhodla soutěž prodat věnovat se své společnosti s luxusním zbožím, rodinně a investování vydělaných peněz.

MICHAELA MALÁČOVÁ KRITIZUJE OTROKÁŘSKÉ SMLUOVY S MISS

Michaela Maláčová byla provdána za švýcarského obchodníka Remo Karpfa. Po několika letech se ale jejich svazek rozpadl.

Manželkou jednoho z nejbohatších Čechů, miliardář, kterého prestižní časopis Forbes řadí i mezi stovku světových boháčů Zdeněka Bakalu, si Michaela Maláčová vzala v roce 2010. O jejich tajné svatbě média informovala téhož roku v srpnu. Žijí spolu ve Švýcarsku, kde vychovávají dcery Anabel a Adele a syny Arona a Arama.

VŠE O MICHAELE MALÁČOVÉ NAJDETE ZDE

 

Další Modelky

zobrazit profil Melanie Knaussová Trumpová
Melanie Knaussová Trumpová
zobrazit profil Aneta Vignerová
Aneta Vignerová
zobrazit profil Pavlína Pořízková
Pavlína Pořízková
zobrazit profil Miroslava Pikolová
Miroslava Pikolová
zobrazit profil Georgina Rodríguez
Georgina Rodríguez
zobrazit profil Ivana Christová
Ivana Christová