Claudia  Schiffer

Claudia Schiffer

Datum narození: 25. 8. 1970
Místo narození: Rheinberg
Profese: modelka
Znamení: Panna

Související celebrity

Životopis

Claudia Schiffer je německá supermodelka devadesátých let. Krásná modelka se kromě televizních vystoupení objevila také v nekolika filmových rolích.

Claudia Schiffer vyrůstala v Düsseldorfu, máma byla žena v domácnosti a otec právník. Když vyrůstala ani netušila, že se stane modelkou. Nejprve si myslela, že se stane právničkou v otcově úspěšné právnické firmě, ale osud tomu chtěl jinak, když šla s přáteli na party. Právě tam si jí všiml modelingový agent Michel Levaton a okamžitě ji nabídnul práci v modelingu. Claudia Schiffer nemeškala, ihned nabídku přijala a odletěla do Paříže na první focení. Její první fotky se objevily v populárním magazínu Elle. Zanedlouho se objevila v pěti amerických a sedmi evropských časopisech.

Blonďaté vlasy Claudie Schiffer a pronikavé modré oči ji činily neodolatelnou, díky čemuž se objevila ve více v pěti stech magazínech a její každoroční kalendář je jeden z nejprodávanějších na světě. Představila se v mnoha televizních show jako jsou Larry King Live, The Tonight Show, The Late Show s Davidem Lettermanem a Late Night s Conanem O'Brienem.

Kromě jejích televizních vystoupení se objevila také v několika filmových rolích. Například Black & White. Clauida Schiffer také natočila sérii videocvičení a je zakladatelkou módního baru „Fashion Cafe“ spolu se supermodelkami Elle MacPherson, Christy Turlinqton a Naomi Campbell.

Claudia Schiffer zůstává jednou z pěti nejvýznamějších supermodelek, podepsala čtyřletý kontrakt s kosmetickou firmou Revlon na 6 miliónů dolarů. Nesmí však fotit žádné erotické fotografie.

Dne 25. května 2002 se Claudia Schiffer provdala za filmového producenta Matthewa Vaughna, se kterým má dvě děti. Syn Caspar Matthew se narodil 30. ledna 2003 a dcera Clementine de Vere Drummond 11. listopadu 2004. Rodina žije v Londýně. V lednu 2010 Claudia Schiffer prozradila, že čekají třetí dítě.

V roce 2003 se objevila v romantickém filmu Láska nebeská, kde hlavní rolí ztvárnili hvězdy jako Hugh Grant nebo Keira Kniqhtley.

 

Články o celebritě

Jak to vypadalo bez retuše? Připomeňte si modelky z 90. let, které nepotřebovaly Photoshop Jak to vypadalo bez retuše? Připomeňte si modelky z 90. let, které nepotřebovaly Photoshop V dnešní době Photoshopu a retuše jen tak na přirozenou krásu nenarazíte. Obálky předních módních ma... číst článek
Tehdy a dnes: Jak vypadají ikonické modelky z 90. let v současnosti Tehdy a dnes: Jak vypadají ikonické modelky z 90. let v současnosti Každá z nás někdy zatoužila vypadat jako modelka. Pravdou ale je, že modelky z 90. let minulého stol... číst článek
Terminátor elektřinou nešetří! Vánoční výzdoba Vémolova paláce u Prahy není pro každého Terminátor elektřinou nešetří! Vánoční výzdoba Vémolova paláce u Prahy není pro každého Vánoce se kvapem blíží, a tak je pomalu čas přemýšlet nad tím, jak moc letos vyzdobíme své příbytky.... číst článek

Další Modelky

zobrazit profil Raffaella Fico
Raffaella Fico
zobrazit profil Angelika Kostyshynová
Angelika Kostyshynová
zobrazit profil Monika Leová
Monika Leová
zobrazit profil Kristýna Malířová
Kristýna Malířová
zobrazit profil Natálie Kočendová
Natálie Kočendová
zobrazit profil Kateřina Kasanová
Kateřina Kasanová
zobrazit profil Tereza Fajksová
Tereza Fajksová
zobrazit profil Zuleyka Rivera
Zuleyka Rivera