Lela Ceterová

Místo narození: Žilina
Profese: playmate, modelka, magistra oboru sociální práce

Související celebrity

Životopis

Slovenská playmate Lela Ceterová si v červenci 2022 vzala nejúspěšnějšího českého zápasníka MMA, prvního bojovníka z ČR v UCF Karlose Terminátora Vémolu.

Přestože již ve třinácti začala Lela Ceterová s modelingem, vzděláním nehodila za hlavu, vystudovala vysokou školu a může se pyšnit magisterským titulem v oboru sociální práce.

LELA CETEROVÁ O SEXU S VÉMOLOU

Lela Ceterová fotila pro Playboy

V roce 2009 se Lela Ceterová předvedla coby modelka v prestižní Formuli 1. V minulosti dokonce nafotila erotické snímky pro magazín Playboy.

První plastiku mohutného dekoltu Lela Ceterová podstoupila v osmnácti letech a poté ještě dvakrát. Kromě toho má upravené rty, nos, čelo a nechybí ani výplň v lících. Playmate navíc vlastní zirkonové korunky a její zuby mají speciální barvu.

O LELE CETEROVÉ ČTĚTE ZDE>>

Jako svou přítelkyni silikonovou krásku Lelu Ceterovou v září 2018 na Instagramu představil nejúšpěšnější český zápasník MMA a první bojovník z ČR v prestižní organizaci Ultimate Fighting Championship (UFC) Karlos Terminátor Vémola.

Ceterová má s Karlosem dvě děti

V listopadu 2018 Karlos Vémola atraktivní Lelu Ceterovou vyvedl do pražského SaSaZu na akci Mika Tysona, kde svými vnadami zastínila i tohoto legendárního boxera.

O LELE CETEROVÉ ČTĚTE ZDE>>

V prosinci 2019 se Terminátorovi a Lele Ceterové narodila dcera Lili. V srpnu 2020 se pár rozešel. Ale záhy se Lela s Karlosem dali zase dohromady a Lela jim v prosinci 2021 přivedla na svět syna Rockyho. V roce 2022 začala slavná dvojice plánovat svatbu. Vzali se 28. července. Svatba to byla vskutku pohádková.

 

Další Modelky

zobrazit profil Hana Svobodová
Hana Svobodová
zobrazit profil Cara Delevingne
Cara Delevingne
zobrazit profil Dominika Kadlčková
Dominika Kadlčková
zobrazit profil Amra Silajdžič
Amra Silajdžič
zobrazit profil Helena Čermáková
Helena Čermáková
zobrazit profil Barbora Kolářová
Barbora Kolářová
zobrazit profil Simona Krainová
Simona Krainová