Karlos Vémola

Datum narození: 1. 7. 1985
Přezdívka: Terminátor
Místo narození: Olomouc
Váha: 84 kg
Výška: 183 cm
Profese: zápasník, první Čech v UFC
Znamení: Rak

Související celebrity

Životopis

Karlos Terminátor Vémola, mistr ve smíšených bojových uměních a bývalý kulturista, se jako první Čech dostal do Ultimate Fighting Championship (UFC).

Karlos Terminátor Vémola, vlasním jménem Karel Vémola, vyhrál hned svůj první profesionální MMA, a to roku 2008. V dubnu 2010 podepsal smlouvu s UFC. Po dvou porážkách v roce 2012 se musel s organizací rozloučit.

KARLOS VÉMOLA SE KLIDNĚ NAJÍ Z TALÍŘE SE PSEM

Vémola uvažoval o konci kariéry

Od roku 2013 začal Karlos Vémola střídavě zápasit v Česku a v Anglii. Následovala vítězná série zápasů, kterou ukončil až Jack Hermansson. V tomto boji utrpěl zlomeninu ruky, což ho přivedlo k úvahám o konci kariéry.

Zranění se nakonec ukázalo ne tak vážné, takže se Karlos Vémola ke sportu mohl po roce vrátit. Svého soupeře Dritana Barjamaje porazil za necelé dvě minuty.

Karlos Vémola byl odsouzen za drogy

V roce 2016 byl Karlos Vémola ve Spojeném království odsouzen k dvanácti měsícům vězení za pěstování drog. Za mřížemi nakonec strávil jen půl roku.

V O2 aréně se Karlos Vémola blýskl 7. prosince 2017, kdy tam v prvním kole porazil Petra Ondruše, zvaného Píno, zápasníka K-1.

Poté Terminátor podepsal dlouhodobější smlouvu s organizací XFN, ale přes závazek začátkem roku 2019 přestoupil ke konkurenční Oktagon MMA. Tím si Karlos Vémola přivodil právní spor s XFN.

Terminátor Vémola má čtyři děti

Do Ultimate Fighting Championship se Karlos Vémola dostal jako vůbec první Čech v historii této prestižní organizace. Stal se držitelem několika titulů ve střední a v polotěžké váze, a to jak v anglických, tak českých organizacích.

O KARLOSOVI VÉMOLOVI ČTĚTE ZDE>> NEBO ZDE>>

Mezi koníčky Karlose Vémoly patří chov vzácných motýlů a ryb, převážně žraloků. Kromě psa si pořídil i krokodýla.

Zápasník ve smíšených bojových uměních a bývalý kulturista Karlos Vémola má bratra Filipa. Terminátor je otcem dvou synů, které vychovává jejich matka.

Přítelkyní nejúspěšnějšího českého bojovníka se stala slovenská playmate, silikonová kráska Lela Ceterová. V prosinci 2019 se páru narodila dcera Lili. Koncem srpna 2020 se rozešli. Záhy se ale dali zase dohromady a Lela jim v prosinci 2021 porodila syna Rockyho. Vzali se 28. července 2022. Svatba to byla vskutku pohádková.

 

Další Sportovci

zobrazit profil Anna Kurnikovová
Anna Kurnikovová
zobrazit profil Patrik Eliáš
Patrik Eliáš
zobrazit profil Pavel Maslák
Pavel Maslák
zobrazit profil David Pavelka
David Pavelka
zobrazit profil Ondřej Berndt
Ondřej Berndt
zobrazit profil Anna Dušková
Anna Dušková
zobrazit profil Jiří Orság
Jiří Orság
zobrazit profil Miroslav Slepička
Miroslav Slepička