Jake Paul

Datum narození: 17. 1. 1997
Místo narození: Cleveland, Ohio, USA
Váha: 185 kg
Profese: boxer, youtuber

Související celebrity

Životopis

Jake Paul v dokumentu Neslýchané: Problémové dítě Jake Paul (Untold: Jake Paul the Problem Child) prozradil, jak se zatvrzelý potížista od internetových vtípků dostal až do profi ringu.

Vyrůstal v rodném Clevelandu v Ohiu se svým o dva roky starším bratrem Loganem, který se stal influencerem, boxerem, profesionálním wrestlerem a hercem. S natáčením začali, když bylo Jakeovi Paulovi deset let.

JAKE PAUL PRODÁVAL LUXUSNÍ SÍDLO

Ve škole Jake Paul, celým jménem Jake Joseph Paul, neslavně proslul jako rváč. Kariéru zahájil na síti Vine, kde si díky svým vtipným a často pobuřujícím videím rychle získal velké množství příznivců.

Posléze Jake Paul přešel na YouTube. Zde se jeho fanouškovská základna dále rozrůstala. Svými vlogy oslovoval především mladší publikum. Stal se jednou z největších hvězd této platformy a nasbíral miliony odběratelů a zhlédnutí.

Kritiky se Jake Paul dočkal za kontroverzní a někdy i urážlivý obsah videí. Byl zapleten do několika sporů, včetně vtípků, které zašly příliš daleko, a rozepří s jinými youtubery. Dokonce jej obvinili z neuctivého chování, což bylo později staženo.

Pustil se i do obchodování. Jake Paul spoluzaložil společnost Team 10, která se zabývá správou talentů na sociálních sítích. Značnou pozornost si získal boxem, jeho zápasy provázel humbuk a intriky.

Boxerskou kariéru Jake Paul nastartoval v srpnu 2018, kdy v amatérském zápase porazil britského youtubera Dejiho Olatunjiho na body v pátém kole. Když se stal profesionálem, v lednu 2020 porazil youtubera AnEsonGiba prostřednictvím TKO v prvním kole.

V letech 2020 až 2022 Jake Paul vyhrál mj. zápasy proti vysloužilému basketbalistovi Nateu Robinsonovi KO ve druhém kole, stejně jako proti vysloužilým umělcům smíšených bojových umění Benu Askrenovi, Tyronu Woodleymu a Andersonu Silvovi, a to TKO v 1. kole, dvakrát SD a KO v 6. kole a UD.

První profesionální prohru Jake Paul zažil s Tommym Furym, a to prostřednictvím SD. Posléze v zápase porazil Natea Diaze UD. V lednu 2023 oznámil, že bude debutovat v profesionálním MMA v rámci PFL.

O JAKEM PAULOVI ČTĚTE ZDE>>

V dokumentu společnosti Netflix Neslýchané: Problémové dítě Jake Paul (Untold: Jake Paul the Problem Child), který měl premiéru v srpnu 2023, talentovaný boxer a zatvrzelý potížista prozradil, jak se od internetových vtípků dostal až do profi ringu.

 

Další Ostatní

zobrazit profil Viktor Polesný
Viktor Polesný
zobrazit profil Jarmila Smotlachová
Jarmila Smotlachová
zobrazit profil Daniel Bezoušek
Daniel Bezoušek
zobrazit profil Daniela Drtinová
Daniela Drtinová
zobrazit profil Robert Redford
Robert Redford
zobrazit profil Dalibor Korejs
Dalibor Korejs
zobrazit profil Zdeněk Tokár
Zdeněk Tokár
zobrazit profil Viktor Vincze
Viktor Vincze