Gábor Boráros

Gábor Boráros

Datum narození: 5. 4. 1992
Přezdívka: Beast
Místo narození: Dunajská Streda, Slovensko
Profese: zápasník MMA
Znamení: Beran

Související celebrity

Životopis

Gábor Boráros, populární slovenský MMA zápasník, přezdívaný Beast, přijal nabídku zúčastnit se drsné reality show Survivor 2022, z níž záhy odstoupil ze zdravotních důvodů.

Sportu se Gábora Boráros, jehož mateřštinou je více maďarština než slovenština, začal věnovat sportu. Nejprve to byl fotbal, který mu však úplně neseděl, a tak dal přednost cestě MMA bojovníka. Neodradily ho ani první neúspěchy.

Trénovat mezi profesionály Gábora Borárose pozval Attila Végh, který se stal jeho mentorem. Před příchodem do Organizace Oktagon MMA získal titul maďarské organizace HFC a objevil se také v X Fight.

Devízou Gábora Borárose, přezdívaného Beast, je především boj v postoji. Lze ho charakterizovat jako silového zápasníka s „neskutečnými granáty v rukou“.

Potetovaný Gábor Boráros porazil např. v roce 2016 Jakuba Bělu, Rolanda Čambalu (2017), Jana Janku (2019) nebo Mauricia Reise (2020). Posléze se mu nedařilo. Prohru si zapsal s Josém Antoniem Martínem Reisem (2020) a v roce 2021 s Matúšem Juráčkem a Mickaelem Leboutem.

Gábor má příběh, pás pro vítěze Oktagonu a vypadá dobře. To dneska hraje velkou roli,“ zdůraznil v médiích Ondřej Novotný, který organizaci Oktagon spoluzakládal.

Bojovník s extravagantním vzhledem Gábor Boráros přijal nabídku účastnit se drsné show Survivor Česko & Slovensko 2022. Za zdravotních důvodů ji však musel opustit.

O GÁBORU BORÁROSOVI ČTĚTE ZDE>>

Gábor Boráros po několikaletém vztahu v září 2021 přímo v ringu požádal o roku svou přítelkyni Moniku Jákliovou, vítězku soutěže krásy Miss Carat Tuning 2018. Ta mu začátkem dubna porodila dceru Zoru. A jen za pár dní nato, novopečená maminka oznámila na sociálních sítích rozchod. Za nímž zřejmě stojí bojovníkova nevěra.

 

Další Sportovci

zobrazit profil David Tomášek
David Tomášek
zobrazit profil Jakub Kovář
Jakub Kovář
zobrazit profil Andrea Drápalová
Andrea Drápalová
zobrazit profil Josef Šural
Josef Šural
zobrazit profil Nikola  Sudová
Nikola Sudová
zobrazit profil Andrea Hlaváčková
Andrea Hlaváčková
zobrazit profil Martina Dubovská
Martina Dubovská