Ondřej Novotný

Datum narození: 14. 6. 1977
Místo narození: Ostrava
Výška: 196 cm
Profese: promotér, moderátor, znalec bojového umění
Znamení: Blíženci

Související celebrity

Životopis

Ondřej Novotný, promotér a spoluvlastník organizace Oktagon MMA, je znalec bojových sportů a mistr thaiboxu. S misskou Renatou Langmannovou má dceru Medu.

Pro ránu si Ondřej Novotný nechodil daleko. Živil se totiž jako komentátor bojových sportů, moderoval např. zápasy MMA Gladiator Games, kde se střetávala česká špička. Mohl si tak každý úder prohlédnout i ve zpomaleném záběru. Navíc patří mezi uznávané osobnosti mezinárodního thaiboxu. Začal také podnikat jako finanční poradce.

ONDŘEJ NOVOTNÝ - ROZHOVOR NAJDETE ZDE>>

Novotný v show Robinsonův ostrov

Ondřej Novotný společně s Pavlem Nerudou založil a vlastní Oktagon MMA, což je československá organizace pořádající turnaje ve smíšených bojových uměních na území České republiky a Slovenska, jejímž je i promotérem. První turnaj organizace uspořádala v prosinci 2016 v Praze.

Na TV Nova Ondřej Novotný moderoval reality show Robinsonův ostrov. Při této práci si sáhl na dno. Natáčelo se v obrovských vedrech, všechny zříraly pouštní blechy a do nohy se mu dali červi.

Ondřej Novotný má dvě dcery

Sportovní kometátor a znalec bojových sportů Ondřej Novotný neodmítl ani další výzvu, a to moderovat drsnou reality show Survivor Česko & Slovensko 2022. Do Dominikánské republiky se v této soutěži vrátil i v roce 2023.

O ONDŘEJOVI NOVOTNÉM ČTĚTE ZDE>>

Roku 2008 se partnerkou Ondřeje Novotného stala o devět let mladší modelka Renata Langmannová, vítězka soutěže Česká Miss 2006.

Po pěti společných letech ji Ondřej Novotný, který má z předchozího vztahu dceru Trinity, požádal o ruku. Vzali se v červenci 2015.  V září 2020 se páru narodila dcera Meda.

 

 

Články o celebritě

Vypjatý patnáctý díl Survivora: Kolaps z vyčerpání! A co se stalo s imunitou Ivany Jirešové? Vypjatý patnáctý díl Survivora: Kolaps z vyčerpání! A co se stalo s imunitou Ivany Jirešové? Těšte se na již 15. epizodu reality show Survivor Česko & Slovensko, která bude dnes večer k vid... číst článek
Partner Bezděkové a zpěvák Sebastian po návratu ze Survivora: Z urostlého mladíka je věchýtek! Partner Bezděkové a zpěvák Sebastian po návratu ze Survivora: Z urostlého mladíka je věchýtek! Mladý zpěvák Sebastian Navrátil (32) patří mezi ty osobnosti, co na sebe výrazně upozornily širokou ... číst článek
Moderátor Novotný: Upřímně o Ornelle v Survivoru! Moderátor Novotný: Upřímně o Ornelle v Survivoru! Ornella Koktová (31) jako třetí účastník opustila drsnou reality show Survivor Česko & Slovensko... číst článek

Další Moderátoři

zobrazit profil Brigita Zlámalová
Brigita Zlámalová
zobrazit profil Daniela Révai
Daniela Révai
zobrazit profil Marie Retková
Marie Retková
zobrazit profil Lenka Pastorčáková
Lenka Pastorčáková
zobrazit profil Tomáš Zástěra
Tomáš Zástěra
zobrazit profil Martina Kociánová
Martina Kociánová