Martin Šmahel

Martin Šmahel

Datum narození: 1. 10. 1982
Místo narození: Galanta, Slovensko
Výška: 193 cm
Profese: model, fitness tréner, moderátor, Muž roku 2008
Znamení: Váhy

Související celebrity

Životopis

Martin Šmahel, slovenský model, fitness trenér a držitel titulu Muž roku 2008, přijal nabídku moderovat drsnou reality show Survivor Česko & Slovensko 2022.

Vystudoval Fakultu tělesné výchovy a sportu Univerzity Komenského v Bratislavě. Do povědomí širší veřejnosti se Martin Šmahel dostal coby držitel titulu Muž roku 2008. Již následující rok si zatančil v show Let’s Dance TV Markíza.

V roce 2011 se Martin Šmahel zúčastnil soutěže Manhunt International, kde skončil pátý.

Kromě sportu a trénování ve fitness se Martin Šmahel věnoval několika projektům TV Markíza, jako jsou Chart show či Pevnosť Boyard. Objevil se v komediálním seriálu Kavej: Z východu na západ, přednáší o správné výživě a moderuje nejrůznější akce, od sportovních utkání až po soukromé večírky.

Posun v kariéře Martina Šmahela přinesl rok 2018, kdy přijal nabídku zúčastnit se v SR oblíbeném online pořadu Farma X-tra. Neodmítl ani další výzvu, a to moderovat drsnou reality show Survivor Česko & Slovensko 2022.

V letech 2012 až 2017 byl Martin Šmahel manželem moderátorky Miriam Kalisové. V listopadu 2013 se jim narodila dcera Mia.

 

Další Moderátoři

zobrazit profil Jiří Chum
Jiří Chum
zobrazit profil Tomáš Kraus
Tomáš Kraus
zobrazit profil Viktor Vincze
Viktor Vincze
zobrazit profil Michaela Šmídová
Michaela Šmídová
zobrazit profil Čestmír Strakatý
Čestmír Strakatý
zobrazit profil Petr Suchoň
Petr Suchoň
zobrazit profil Taťána Míková
Taťána Míková