Pavel Novotný

Pavel Novotný

Datum narození: 18. 3. 1981
Profese: moderátor, novinář, starosta Řeporyjí
Znamení: Ryby

Související celebrity

Životopis

S přezdívkou Protekční fracek vletěl recesista, bavič a novinář Pavel Novotný do světa šoubyznysu jako ohnivá koule. Dveře mu v této branži totiž otevírá fakt, že je synem Petra Novotného. A to se vypracoval až na starostu.

Pavel Novotný po svém otci - moderátorovi a podnikateli Petru Novotném - nezdědil jen povolání, pomáhá mu také s jeho reklamní agenturou. Hubli spolu také v pořadu Jste to, co jíte. Krom toho uváděl Pavel Novotný několik projektů na internetové televizi a hraje v Divadle Františka Ringo Čecha.

Na ostří nože byl mimo jiné i s modelkou Agátou Prachařovou (za svobodna Hanychovou). Dříve byli přátelé, pak si ovšem Pavel Novotný přestal brát servítky a rozhádali se. Dnes už je tomu ale jinak. Pavel Novotný je šéfredaktorem bulvárního webu extra.cz a Agáta Prachařová je jeho pravou rukou - konkrétně jeho zástupkyní.

V roce 2010 uspěl Pavel Novotný v komunálních volbách v pražských Řeporyjích a dostal se za stranu ODS do tamního zastupitelstva. Psal také do bulvárních plátků a byl šéfredaktorem bulvárního časopisu SPY. Dnes píše bulvár na internetu.

Mimo webu extra.cz se Pavel Novotný věnoval bulváru také v televizním pořadu Prásk, který vysílá TV Nova, kde ho nahradí kolegyně Gábina Partyšová. Dnes leží "protekční fracek" Pavel Novotný v žaludku mnoha lidem víc než dřív, a to kvůli konfliktu se snowboarďačkou Šárkou Pančochovou. Do té se obul v průběhu ZOH v Soči kvůli jejímu vyjádření o tom, jak ji rozhodčí připravili o medaili.

Jako by Pavel Novotný konflikty vyvolával s chutí. Zaměřil se např. i na modelku Kateřinu Kristelovou, když nafotil svůj erotický kalendář velmi podobný tomu jejímu. Oba v nich jsou nahoře bez.

Po volbách 2018 byl do té doby zastupitel Pavel Novotný zvolen starosta městské části Praha-Řeporyje za koalici ODS, Zelení, ANO a Pirátů. Ve volbách 2022 post obhájil.

Pavel Novotný je ženatý a má dvě děti. Je vášnivým milovníkem pokeru a fotbalového týmu SK Slavia Praha. Mezi jeho expartnerky patří například Kateřina Langerová, soutěžící z reality show VyVolení.

 

Další Moderátoři

zobrazit profil Vera Renovica
Vera Renovica
zobrazit profil Petr Novotný
Petr Novotný
zobrazit profil Karel Šíp
Karel Šíp
zobrazit profil Alena Zárybnická
Alena Zárybnická
zobrazit profil Michal Hrdlička
Michal Hrdlička
zobrazit profil Eva Jurinová
Eva Jurinová
zobrazit profil Michaela Šmídová
Michaela Šmídová
zobrazit profil Pavel Novotný
Pavel Novotný