Lucie Výborná

Lucie Výborná

Datum narození: 30. 6. 1969
Místo narození: Hradec Králové
Profese: Moderátorka
Znamení: Rak

Související celebrity

Životopis

Lucie Výborná je rozhlasová moderátorka, novinářka a spisovatelka. Její životní motto zní: Kopej ještě metr a najdeš poklad. Potvrdila to, když v roce 2014 vytvořila s Janem Pokorným vyčerpávající český rekord v počtu rozhovorů v nepřetržité sérii.

Lucie Výborná se narodila 30. června 1969 v Hradci Králové. Od roku 1994 do roku 2000 uváděla pořad Snídaně s Novou. Po té jedenáct let působila v České televizi v zábavných pořadech, například v Autoškole národa nebo v Když se řekne profese.

Oblíbená Lucie Výborná také měla pořad na kanálu Prima EXTRA. Co se týče její rozhlasové kariéry, tak už od počátku devadesátých let moderovala talkshow na rádiu Frekvence 1 Kočovaná, Kavárna u Lucie a Osobnosti. Od roku 2008 působí jako moderátorka vysílání Českého rozhlasu Radiožurnálu mezi devátou a dvanáctou hodinou. V současnosti Lucie Výborná v žádné televizi nepracuje, převážně moderuje rozhlasová vysílání. Když se ovšem naskytně příležitost uvádět České lvy jako v letech 2015 a 2016, rozhodně tím nepohrdne.

AKTIVITY LUCIE VÝBORNÉ BY VYSTAČILY NA PĚT ŽIVOTŮ

Se scénáristkou Markétou Dočekalovou vydala Lucie Výborná v roce 2004 svoji první a zatím i poslední knihu Fit maminka. Obě spisovatelky v knize radí jiným maminkám nebo těhotným ženám, jak prožít tyto náročné časy, aby zůstaly zdravé psychicky i fyzicky a aby porodily krásné a zdravé miminko. S Janem Pokorným vytvořila nepřekonaný moderátorský rekord. Za dva dny dohromady nahráli sto autentických rozhovorů s kolemjdoucími.

Lucie Výborná má manžela Jaroslava Poříze, bývalého vicemistra světa v sumó. Má s ním od roku 2003 dceru Vanessu. Velkým komíčkem Lucie Výborné je turistika, zejména ta vysokohorská. Sportovní náturu prozrazuje její vášeň pro surf. Občas se ocitne na hranici svých možností.

 

Články o celebritě

Mrazivá role pro Bartošku: Holá hlava a rakovina! Mrazivá role pro Bartošku: Holá hlava a rakovina! Oholili mu hlavu a celé natáčení ležel v posteli na onkologickém oddělení. V novém seriálu Smysl pro... číst článek
Moderátorka Lucie Výborná před výpravou na Antarktidu: Denně tahá pneumatiky! Moderátorka Lucie Výborná před výpravou na Antarktidu: Denně tahá pneumatiky! Známá moderátorka Lucie Výborná (54) aktuálně podstupuje velice drsný trénink. Chystá se totiž na An... číst článek
Unikátní kalendář Proměny: Kosmonautka Drábová, HumaNoid a vůdce tučňáků Výborná Unikátní kalendář Proměny: Kosmonautka Drábová, HumaNoid a vůdce tučňáků Výborná Již po patnácté se řada známých osobností z různých sfér propůjčila k nafocení profesionálního kalen... číst článek

Další Moderátoři

zobrazit profil Viktor Vincze
Viktor Vincze
zobrazit profil Robert Záruba
Robert Záruba
zobrazit profil Emanuele Ridi
Emanuele Ridi
zobrazit profil Pavel Novotný
Pavel Novotný
zobrazit profil Horst Fuchs
Horst Fuchs
zobrazit profil Michal Jagelka
Michal Jagelka