Miloš Pokorný

Datum narození: 28. 4. 1964
Přezdívka: Míla
Místo narození: Praha
Profese: zpěvák, bavič, moderátor
Znamení: Býk

Související celebrity

Životopis

Miloš Pokorný se proslavil s Romanem Ondráčkem, s nímž v roce 1995 založil kapelu Těžkej Pokondr. Po jejím rozpadu se vrátil k práci moderátora.

S Romanem Ondráčkem vytvořil Miloš Pokorný nejprve moderátorskou dvojici. Účinkovali v několika českých rádiích. Kapela Těžkej Pokondr, kterou založili roku 1995, bavila svými parodiemi známých skladeb zahraniční i české popové hudby. Vydali mj. alba Sbohem tvá Máňa (1996), Víc než Gottzila (1998) a Vypusťte Krakena (1999).

O MILOŠOVI POKORNÉM ČTĚTE ZDE>>

Pouhých několik měsíců v roce 2011 Miloš Pokorný a Roman Ondráček moderovali na České televizi svoji vlastní talk show Pokondr live vysílanou v přímém přenosu. Po sedmi letech ke konci října 2017 sami skončili v pořadu rádia Frekvence 1 s názvem Těžkej Pokondr na F1. Dva roky nato se rozpadla i jejich kapela.

Poté se Miloš Pokorný vrátil k práci moderátora, a to v show Ranní klub na rádiu Expres FM, kde začal každý všední den od sedmi do deseti rozebírat témata, o kterých se zrovna mluví, zpovídat zajímavé hosty a společně s kolegy přinášet aktuální zpravodajství.

 

Další Moderátoři

zobrazit profil Tereza Pergnerová
Tereza Pergnerová
zobrazit profil Vlado Štancel
Vlado Štancel
zobrazit profil Tina Pletánková
Tina Pletánková
zobrazit profil Pavel Poulíček
Pavel Poulíček
zobrazit profil Marcela Augustová
Marcela Augustová
zobrazit profil Jana Adamcová Nováková
Jana Adamcová Nováková
zobrazit profil Jiří Chum
Jiří Chum
zobrazit profil Martin Smolík
Martin Smolík