Honza Dědek

Honza Dědek

Datum narození: 14. 3. 1972
Místo narození: Praha
Profese: moderátor, novinář, spisovatel, scenárista
Znamení: Ryby

Související celebrity

Životopis

Moderátor a novinář Honza Dědek, někdejší dlouholetý redaktor časopisu Reflex, se televizním divákům předvedl v úspěšné talk show 7 pádů Honzy Dědka.

Vystudoval střední průmyslovou školu stavební. V letech 1992 až 1997 byl Honza (Jan) Dědek redaktorem časopisu Rock & Pop. Zároveň přispíval i do dalších časopisů, např. Audio-video Revue, Stereo & Video nebo také do Večerníku Praha.

HONZA DĚDEK - JAK BYDLÍ?

Posléze články Honzy Dědka vycházely mj. v celostátních denících a v časopisech (Mladý Svět či Elle). Od roku 2000 byl deset let redaktorem časopisu Reflex.

Na obrazovce TV Prima Honza Dědek zakotvil coby moderátor úspěšné talk show 7 pádů Honzy Dědka. Podílí se též na dokumentárním životopisném cyklu 13. komnata, např. Jana Nedvěda, Michala Davida, Marty Jandové a Bořivoje Navrátila.

Novinář a moderátor Honza Dědek je autorem řady publikací. Jmenujme mj. biografii Lucie Bílé Šrouby do hlavy (2000) nebo knihy sebraných rozhovorů Live (2004) a Vzpomínky na 20. století (2006).

O HONZOVI DĚDKOVI ČTĚTE ZDE>>

Manželkou Honzy Dědka se roku 2009 stala sportovkyně a baletka, bývalá sólistka Hamburského baletu a Národního divadla v Praze Adéla Pollertová.

 

Další Moderátoři

zobrazit profil Iveta Toušlová
Iveta Toušlová
zobrazit profil Eva Perkausová
Eva Perkausová
zobrazit profil Jolana Voldánová
Jolana Voldánová
zobrazit profil Tomáš Zástěra
Tomáš Zástěra
zobrazit profil Heda Čechová
Heda Čechová
zobrazit profil Zuzana Tvarůžková
Zuzana Tvarůžková
zobrazit profil Miloš Pokorný
Miloš Pokorný
zobrazit profil Emma  Smetana
Emma Smetana