Martina Hynková Vrbová

Martina Hynková Vrbová

Datum narození: 23. 11. 1971
Místo narození: Praha
Profese: moderátorka, scenáristka
Znamení: Střelec

Související celebrity

Životopis

Martina Hynková Vrbová byla programovou hlasatelkou ČT a posléze se stala tamní moderátorkou a scenáristkou. Spolupracuje i s rozhlasem.

Díky otcově práci vyrůstala několik let v Bolívii. Na Pražské konzervatoři Martina Hynková Vrbová vystudovala hru na klasickou kytaru. Ve studiu pokračovala na Královské konzervatoři v Madridu, kde později uváděla (pod jménem Martina Hegel) vědomostní soutěž Waku Waku ve španělské státní televizi.

MARTINA HYNKOVÁ VRBOVÁ O NAPADENÍ CIMICKÝM

Po návratu do ČR začínala v České televizi jako programová hlasatelka. Martina Hynková Vrbová moderovala mj. pořady Obrazovka, Volejte učiteli (s Alešem Cibulkou), Co mám dělat když…?, Sama doma (většinou s Ester Janečkovou).

Jako scenáristka se podílela na vzniku ekologického cyklu Kam s nimi, na několika dílech cyklu 13. komnata nebo na vzdělávací sérii Dětská záchranka v akci. V rozhlase Martina Hynková Vrbová živě uváděla Noční linku, dále pak pořad o cestování Sedmý světadíl, Kukátko či Toulavý mikrofon.

Jako mediální patronka Dětského krizového centra Martina Hynková Vrbová začala uvádět každoroční květnovou akci Darujte sebe v Praze na Letné.

Společně s herci Jitkou Čvančarovou, Barborou Polákovou, Martinem Písaříkem a jazzovým hudebníkem Rudym Linkou Martina Hynková Vrbová přijala nabídku ještě s moderátory show ČT Peče celá země 3 Terezou Bebarovou a Václavem Koptou předvést své dovednosti v projektu, který se stal součástí velikonoční sbírky Pomozte dětem.

O MARTINĚ HYNKOVÉ VRBOVÉ ČTĚTE ZDE>>

S manželem Jiřím Hynkem, investigativním reportérem ČT, Martina Hynková Vrbová vychovává tři děti.

 

Další Osobnosti

zobrazit profil Wayne Rooney
Wayne Rooney
zobrazit profil Radek Meidl
Radek Meidl
zobrazit profil Lukáš Blažej
Lukáš Blažej
zobrazit profil David Witosz
David Witosz
zobrazit profil David Sochr
David Sochr
zobrazit profil Dorota Barová
Dorota Barová
zobrazit profil Aleš Jakubec
Aleš Jakubec