Kristina Kloubková

Datum narození: 23. 12. 1976
Místo narození: Praha
Profese: moderátorka, tanečnice, herečka

Související celebrity

Životopis

Kristina Kloubková, tanečnice a herečka, se do povědomí široké veřejnosti dostala především moderováním Televizních novin na TV Nova.

Na Pražské státní konzervatoři Kristina Kloubková vystudovala klasický balet. První pracovní projekt ji čekal už v šestnácti, kdy tančila v hudebním klipu zpěvačky Moniky Absolonové. Poté vystupovala s legendární skupinou UNO.

KRISTINA KLOUBKOVÁ ZALOVILA V ARCHIVU

Objevila se v muzikálech Dracula, Johanka z Arku, Angelika či ve Třech mušketýrech, kde se seznámila s budoucím manželem Alanem Bastienem. V divadlech začala Kristina Kloubková působit i jako choreografka. Scénu rozhýbala v hudebních hrách Baron Prášil, Je třeba zabít Davida či Adéla ještě nevečeřela.

Kloubková zaskakovala za Borhyovou

Krom toho si Kristina Kloubková zahrála v dramatu Milenci a vrazi, v komedii Vratné láhve nebo ve sportovním seriálu Poslední sezona

Přes tanec a choreografii se Kristina Kloubková dostala až k moderování, a to nejprve taneční show Bailando, pak relací Snídaně s Novou, Odpolední TN nebo při absenci Lucie Borhyové i večerních Televizních novin.

Kristina Kloubková se vdala za zpěváka

Do zpravodajského studia Televizních novin Kristina Kloubková zasedla v roce 2009, a to po boku Martina Pouvy.

Kristina Kloubková mimo své práce začala spolupracovat s nadačním fondem Pepina.

O KRISTINĚ KLOUBKOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Sedm let Kristina Kloubková žila s hercem a zpěvákem Romanem Vojtkem. V roce 2007 se vdala za zpěváka Alana Bastiena. O dva roky později se rozvedli.

Poté se Kristina Kloubková zamilovala do režiséra Filipa Renče. S ním zažila divoký vztah plný hádek i odpuštěné nevěry. Poté chodila s bývalým tanečníkem a choreografem Karlem Moravcem. Vychovávali dceru Jasmínu.

Rok a půl Kristýna Kloubková udržovala vztah s choreografem Václavem Kunešem. Pak místo svatby přišel rozchod. Posléze se pár dal opět dohromady.

 

Články o celebritě

Otevřená zpověď moderátorky Kloubkové: O seznámení s dcerou partnera i psychických problémech Otevřená zpověď moderátorky Kloubkové: O seznámení s dcerou partnera i psychických problémech Přestože se tancem na koncertních a muzikálových jevištích Kristina Kloubková (46) už nějakou dobu n... číst článek
Otevřená zpověď moderátorky Kloubkové: O seznámení s dcerou partnera i psychických problémech Otevřená zpověď moderátorky Kloubkové: O seznámení s dcerou partnera i psychických problémech Přestože se tancem na koncertních a muzikálových jevištích Kristina Kloubková (46) už nějakou dobu n... číst článek
Kloubková o vážné nemoci: Strach, tělo začalo kolabovat Kloubková o vážné nemoci: Strach, tělo začalo kolabovat Moderátorka Kristina Kloubková (46) patří k oblíbeným tvářím Novy. Z práce, která ji tolik naplňuje,... číst článek

Další Moderátoři

zobrazit profil Šárka Kubelková Volemanová
Šárka Kubelková Volemanová
zobrazit profil Marie Retková
Marie Retková
zobrazit profil Martin Veselovský
Martin Veselovský
zobrazit profil Roman  Šmucler
Roman Šmucler
zobrazit profil Leoš Mareš
Leoš Mareš
zobrazit profil Bořek Slezáček
Bořek Slezáček
zobrazit profil Jasmina Alagič
Jasmina Alagič
zobrazit profil Renata Kajdžas Angelov
Renata Kajdžas Angelov