Martin Pouva

Datum narození: 15. 12. 1963
Místo narození: Litoměřice
Profese: moderátor, sportovní komentátor, trenér
Znamení: Střelec

Související celebrity

Životopis

Martin Pouva se z trenéra tenisu stal sportovním moderátorem. Na podzim 2014 usedl do zpravodajského studia Televizních novin TV Nova po boku Kristýny Kloubkové.

Po absolvování Fakulty tělesné výchovy a sportu Univerzity Karlovy v Praze Martin Pouva působil v Německu jako tenisový trenér.

MARTIN POUVA MĚL PSYCHICKÉ PROBLÉMY

Novinářskou kariéru Martin Pouva rozjel v roce 1996, kdy začal pracovat jako moderátor a sportovní komentátor na TV Premiéra. Kromě toho komentoval sportovní přenosy tenisu, motorismu a bowlingu na Eurosportu.

Martin Pouva se věnoval Formuli 1

V roce 2003 Martin Pouva moderoval sportovní část zpravodajství na Primě, kde komentoval i přenosy Formule 1. Posléze dva roky působil ve zpravodajství na TV Praha.

Na TV Nova Martin Pouva přišel roku 2006. I zde se věnoval mj. Formuli 1. V letech 2009 až 2014 moderoval Sportovní zprávy. V říjnu 2014 usedl po boku Kristiny Kloubkové do zpravodajského studia Televizních novin.

O MARTINU POUVOVI ČTĚTE ZDE>>

Martin Pouva má ze sedmiletého manželství syny Dana a Robina. Poté chodil s o 21 let mladší Petrou Friedlovou, s níž vychovával jejího syna. Rozešli se po pětiletém vztahu.


 

Další Moderátoři

zobrazit profil Marie Tomsová
Marie Tomsová
zobrazit profil Daniela Révai
Daniela Révai
zobrazit profil Michaela Dolinová
Michaela Dolinová
zobrazit profil Pavlína Danková
Pavlína Danková
zobrazit profil Emma  Smetana
Emma Smetana
zobrazit profil Petra Svoboda
Petra Svoboda
zobrazit profil Bronislav Schwarz
Bronislav Schwarz
zobrazit profil Eva Jurinová
Eva Jurinová