Martin Čermák

Martin Čermák

Datum narození: 6. 8. 1991
Místo narození: Český Krumlov
Výška: 185 cm
Profese: moderátor, vedoucí vydání
Znamení: Lev

Související celebrity

Životopis

Martin Čermák se na TV Nova představil jako sporťák. Koncem roku 2021 utvořil moderátorskou dvojici Televizních novin s Veronikou Petruchovou.

Studoval portugalistiku na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy v Praze. V září 2012 se Martin Čermák umístil na třetí příčce v soutěži Sympaťák roku.

MARTIN ČERMÁK - PROČ MĚL HYSTERICKÝ ZÁCHVAT?

Na TV Nova Martin Čermák začínal jako moderátor Sportovních novin. V roce 2018 se stal vedoucím vydání, tedy se i podílel na jejich výrobě. Vedoucí vydání dohlíží na podobu a obsah celé relace, zařizuje výjezdy štábů a koordinuje práci kolegů v redakci a v krajích.

Martin Čermák by rád napsal knihu

V prosinci 2021 Nova představila Martina Čermáka, který v ní tehdy působil již deset let, jako novou moderátorskou posilu Televizních novin. Do zpravodajského studia s ním usedla někdejší reportérka Prásku Veronika Petruchová.

Kromě práce v televizi si Martin Čermák najde čas i na moderování plesů, festivalů, večírků, soutěží či jakýchkoli dalších akcí.

O MARTINU ČERMÁKOVI ČTĚTE ZDE>>

Mezi koníčky Martina Čermáka patří cizí jazyky, rád čte a chtěl by napsat knihu.

Martin Čermák má dceru Elin (*2016), s jejíž matkou se rozešel ještě před dívenčiným narozením. Předtím několik let chodil s cvičitelkou psů Kristýnou.

V roce 2017 se v médiích objevila informace, že se Martin Čermák dal dohromady s Karolínou Kaňkovou. Jedním z jejích předků byl obrozenecký básník František Ladislav Čelakovský.

V prosinci 2022 se Martin Čermák oženil s hudebnicí Simonou Šteruskou. V únoru 2023 se jim narodila dcera Meda.

 

 

Články o celebritě

Moderátor Novy Martin Čermák: 8 měsíců po narození dcery je manželka opět těhotná! Moderátor Novy Martin Čermák: 8 měsíců po narození dcery je manželka opět těhotná! Moderátor Televizních novin Martin Čermák (32) se na sociální síti pochlubil radostnou novinkou. Jeh... číst článek
Děsivý moment hvězdy Televizních novin Martina Čermáka: V dětství se stal svědkem vraždy!  Děsivý moment hvězdy Televizních novin Martina Čermáka: V dětství se stal svědkem vraždy! Bylo mu pouhých 15 let, když se sebral a na rok odjel do Brazílie. A právě tam dnešní moderátor TV N... číst článek
VELKÉ ZVRATY V ULICI! Nové zápletky i postavy... VELKÉ ZVRATY V ULICI! Nové zápletky i postavy... Po prázdninové pauze se znovu rozjíždějí příběhy postav z nekonečného seriálu Ulice. Už dnes se vrac... číst článek

Další Moderátoři

zobrazit profil Lenka Pastorčáková
Lenka Pastorčáková
zobrazit profil Honza Dědek
Honza Dědek
zobrazit profil Čestmír Strakatý
Čestmír Strakatý
zobrazit profil Matěj Misař
Matěj Misař
zobrazit profil Marcela Skřivánková
Marcela Skřivánková
zobrazit profil Miroslav Hejda
Miroslav Hejda
zobrazit profil Vlado Štancel
Vlado Štancel