Světlana Zárubová-Witowská

Datum narození: 6. 1. 1973
Profese: moderátorka, novinářka

Související celebrity

Životopis

Televizní moderátorka Světlana Zárubová, bývalá manželka sporťáka ČT Roberta Záruby, se na podzim 2010 vdala za vysoce postaveného úředníka České spořitelny Petra Witowského.

Právnička Světla Zárubová se novinářkou stala v podstatě náhodou. „Ještě na studiích jsem chtěla pomoct sestře mého tehdejšího přítele. Ona byla soudkyně a ministr spravedlnosti Novák ji tehdy odvolal. Přišlo mi to hrozně nespravedlivé. Shodou okolností v té době v Mladé frontě hledali elévku na soudnictví. Tak jsem si řekla, že se to třeba povede a já napíšu o té soudkyni. Do novin mě vzali, ale článek o ní jsem nikdy nenapsala…,“ zavzpomínala na své začátky v médiích Světla Zárubová-Witowská. Pak pracovala v agentuře ČTK. V roce 1996 dostala nabídku z České televize, odkud odešla na Primu. Na Kavčí hory se vrátila v roce 2010. V lednu 2011 krátce moderovala magazín pro ženy Sama doma a následně zakotvila v ČT24.

SVĚTLANA ZÁRUBOVÁ-WITOWSKÁ A MUŽI JEJÍHO ŽIVOTA

Se svým prvním manželem, sportovním komentátorem a moderátorem Robertem Zárubou, se půvabná novinářka seznámila v roce 1996. Vzali se koncem roku 1999. O rok později se jim narodil syn Viktor. Jejich manželství vydřelo osm let. Rozvod proběhl hladce, dohodli se na střídavé péči o syna. Robert Záruba se posléze oženil s Norou Fridrichovou (exmanželkou zahraničního reportéra ČT Milana Fridricha). Záruba s novou chotí počal dvě děti.

Ani krásná moderátorka Světlana, nezůstala sama. Tajně se provdala za vysoce postaveného úředníka České spořitelny Petra Witowského. O svatbě veřejnosti řekla přímo z obrazovky TV Prima. I druhému manželovi porodila syna. Jmenuje se Filip (narozen 2011).

O SVĚTLANĚ WITOWSKÉ ČTĚTE ZDE>>

V červnu 2020 začala média, po krachu jejího druhého manželství, spekulovat o vztahu Světlany Witowské s manažerem a bývalým diplomatem Petrem Kolářem, otcem strarosty Prahy 6 Ondřeje Koláře.

Postavu si Světlana Zárubová-Witowská neudržuje dietami, ale posilovnou. Nedá dopustit na českou kuchyni.

 

Články o celebritě

Rodina uložila Karla do rodové hrobky! Vzácná návštěva překvapila Rodina uložila Karla do rodové hrobky! Vzácná návštěva překvapila Během malého skromného obřadu nejbližší rodina včera uložila ostatky Karla Schwarzenberga (†85). Ten... číst článek
Zemětřesení v televizi: Vyhazov Bartošové na popud Witowské? Zemětřesení v televizi: Vyhazov Bartošové na popud Witowské? Pořad Spotlight, který se rozjel jako náhrada za DVTV si rychle našel mnoho příznivců a to nejen kvů... číst článek
Slzy Pavlové i Čaputové, zima v katedrále i synovec s lámanou češtinou: Top momenty pohřbu Schwarzenberga Slzy Pavlové i Čaputové, zima v katedrále i synovec s lámanou češtinou: Top momenty pohřbu Schwarzenberga Mnoho dojemných momentů přineslo sobotní loučení s Karlem Schwarzenbergem v katedrále sv. Víta na Pr... číst článek

Další Moderátoři

zobrazit profil Eduard Hrubeš
Eduard Hrubeš
zobrazit profil Renata Kajdžas Angelov
Renata Kajdžas Angelov
zobrazit profil Rey Koranteng
Rey Koranteng
zobrazit profil Zorka Hejdová
Zorka Hejdová
zobrazit profil Jakub Železný
Jakub Železný
zobrazit profil Jana Adámková
Jana Adámková
zobrazit profil Petr Suchoň
Petr Suchoň