Aneta Savarová

Datum narození: 19. 2. 1986
Místo narození: Uherský Brod
Profese: bývalá moderátorka, někdejší fotomodelka
Znamení: Vodnář

Související celebrity

Životopis

Bývalá fotomodelka Aneta Savarová se nakonec rozhodla raději pro dráhu moderátorky. Televizní diváci ji znají z hlavní zpravodajské relace ČT a ČT24.

Po vystudování gymnázia v rodném Uherském Brodě zamířila Aneta Savarová do Prahy na Fakultu sociálních věd, kde studovala obor žurnalistika a následně obor mediální a komunikační studia. Novinařině se ale věnovala už od 16 let, kdy začala přispívat do MF Dnes do regionální rubriky. Během studia v Praze se věnovala moderování na Českém rozhlasu 4 – Wave. Než ale nastoupila skutečně profesionální novinářskou dráhu, živila se Aneta Savarová jako fotomodelka a tehdy vznikla série jejích odvážných fotografií v rajcovním spodním prádle.

ANETA SAVAROVÁ - MĚLA SEXY KRÁSKA PROTEKCI?

V roce 2007 začala Aneta Savarová pracovat pro Českou televizi, kde se stala moderátorkou na kanálu ČT24. V roce 2010 přešla do televize Z1, kde uváděla hlavní zprávy a věnovala se ekonomice. Další rok ale opět nastoupila v ČT, nejprve ve studiu Brno, poté byla přeložená do pražské redakce kanálu ČT24 a v roce 2012 se stala novou tváří hlavní zpravodajské relace na ČT1, a to spolu s Jakubem Železným, Marcelou Augustovou či Danielou Písařovicovou. Její charisma jí dokonce vyneslo ocenění: MF DNES ji vybrala mezi české osobnosti roku 2012.

O ANETĚ SAVAROVÉ ČTĚTE ZDE>>

Aneta Savarová má za sebou i pár skandálů. Jednou ji hrozil vyhazov z televize, protože se nevhodně oblékla na veřejnosti, a to tak, že ji přes bílé minišatičky prosvítalo černé spodní prádlo. Nakonec to spravila "jen" pokuta 45 tisíc korun. Mnoho lidí ji odsoudilo i za změnu jejího albánského jména (Hajrullahiová) a další skandál přišel, když obvinila svého kolegu Jana Hrubeše ze stalkingu poté, co skončil jejich milostný románek. Policie ale stalking nepotvrdila.

Poprvé se Aneta Savarová provadala za kontroverzního podnikatele Jana Harangozzu. Krach manželství přišel roku 2016, tedy po dvou letech. Exmoderátorka Událostí ČT Aneta Savarová v červnu 2017 porodila svému druhému manželovi Patriku Flaišingerovi syna.

 

Články o celebritě

Další Modelky

zobrazit profil Tereza Maxová
Tereza Maxová
zobrazit profil Tereza Křivánková
Tereza Křivánková
zobrazit profil Daniela Frantzová
Daniela Frantzová
zobrazit profil Gabriela Bendová
Gabriela Bendová
zobrazit profil Jana Šišková
Jana Šišková
zobrazit profil Pavlína Pořízková
Pavlína Pořízková
zobrazit profil Nikola Buranská
Nikola Buranská
zobrazit profil Zuzana Jandová
Zuzana Jandová