Tereza Chlebovská

Datum narození: 10. 12. 1990
Místo narození: Krnov
Míry: 85-62-92
Výška: 175 cm
Profese: modelka, Česká Miss 2012
Znamení: Střelec

Související celebrity

Životopis

Tereza Chlebovská je česká modelka, sportovní reportérka a vítězka soutěže Česká Miss pro rok 2012. Jejím manželem je fotbalista Pavel Kadeřábek.

Tereza Chlebovská se narodila 10. prosince 1990 v Krnově, ale vyrůstala v Třemešné, kde absolvovala místní základní školu. V letech 2006–2010 studovala na gymnázium v Krnově. Od roku 2010 je studentkou pedagogické fakulty na Ostravské univerzitěJejí otec je zámečník a fotbalový rozhodčí Bohumír Chlebovský, matka a babička jsou učitelky. Má sestru Johanu, která studuje veterinární lékařství na Masarykově univerzitě v Brně.

Tereza Chlebovská se zúčastnila několika soutěží krásy. Na většině z nich se umístila na předních pozicích, například na Miss Reneta 2010 (1. vicemiss), Miss léto 2010 (vítězka) nebo Miss Praha Open 2011 (vítězka, Miss Sympatie, Miss Média). V roce 2012 se zúčastnila České Miss, kde vyhrála a kromě titulu získala i další hodnotné ceny, a to bezplatný roční pronájem zařízeného bytu 2+kk v 10. patře bytového domu Rezidence Prague Towers v Praze a balení pramenité vody Aquila. Na Miss Universe 2012 se neumístila.

Tereza Chlebovská v lednu 2013 odlětěla na 5 pracovních týdnů do Turecka. V Istanbulu fotila katalogy, kampaň na spodní prádlo a kampaň na čokoládu. Od října 2013 pracuje jako reportérka na televizi Prima Cool a informuje o dění v Lize mistrů.

O TEREZE CHLEBOVSKÉ ČTĚTE ZDE>>

Tereza Chlebovská má spoustu koníčků, třeba tanec, sport (hlavně volejbal), modeling, vaření a cestování. 

O svém soukromí vesměs nemluví na veřejnosti. Bulvár ji v roce 2012 spojoval s hokejovým brankářem Ondřejem Pavelcem, ale ani jeden vztah nepotvrdil. Od léta 2013 Tereza Chlebovská chodila s fotbalovým obráncem Pavlem Kadeřábkem. V září 2016 se jim narodila dcera Ema. V červnu 2017 se vzali.

 

Další Modelky

zobrazit profil Jana Doleželová
Jana Doleželová
zobrazit profil Šárka Zdvořilá
Šárka Zdvořilá
zobrazit profil Lucie  Dušková
Lucie Dušková
zobrazit profil Elisabett Canalis
Elisabett Canalis
zobrazit profil Eva Jasanovská
Eva Jasanovská
zobrazit profil Dee Ocleppo
Dee Ocleppo
zobrazit profil Lucie Králová
Lucie Králová
zobrazit profil Fanny Neguesha
Fanny Neguesha