Gabriela Franková

Datum narození: 25. 12. 1993
Místo narození: Brno
Váha: 54 kg
Míry: 93-63-91
Výška: 175 cm
Profese: modelka a Česká miss 2014

Související celebrity

Životopis

Gabriela Franková je česká modelka a desátá Česká miss. V současné době je studentkou ekonomie a dle médií je nejprsatější misskou v historii ČR.

Gábina Franková se narodila v Brně, kde vystudovala gymnázium. Vysokoškolská studia už se ale rozhodla absolvovat v matičce stověžaté - nastoupila na Národohospodářskou fakultu VŠE. Ale pokud jde o bydlení, přestěhovala se v roce 2013 do metropole hanácké - za přítelem Romanem do Olomouce.

Gabriela Franková je nejen půvabná, ale i pohybově nadaná. Od dětství tančila, hrála na klavír, věnovala se tenisu, plavání, potápění, lyžovánií a snowboardingu, jízdě na kole a samozřejmě... modelingu. "Mojí velkou zálibou je cestování. Baví mě poznávat odlišné kultury, způsob života místních lidí, exotická jídla a cizí jazyky," říká o sobě vítězka soutěže krásy, Česká miss 2014 Gábina Franková.

Gabriela Franková za sebou v soutěži Česká miss 2014 nechala krásky Terezu Skoumalovou a Nikolu Buranskou. U poroty zabodovala i díky svému objemnému hrudníku. "Mám déčka a rozhodně si na velikost nestěžuju. O úpravách neuvažuji, zatím jsem s nimi slavila jen úspěch," prohlásila poté, co se stala vítězkou.

Gabriela Franková sama prohlásila, že na missku má až moc velká prsa. Dvacetiletá studentka však zaujala nejvíce a vyhrála. Korunku jí předala osobně italská herečka Sophia Loren.

Ještě před soutěží Česká miss 2014 se Gabriela Franková zúčastnila regionálních soutěží v Praze a Brně. Je také spoluzakladatelkou soutěže krásy Miss středních škol Olomouckého kraje a v roce 2013 založila vlastní modelingovou a hostesingovou agenturu Frankly models.

První zkušenosti v této oblasti začala Gábina Franková sbírat už od první třídy základní školy. A jako teenagerka už se předvedla na veletrzích módy Styl a Kabo nebo na přehlídkách Osmana Laffity, a to se netýkalo jen Česka, vyrazila na přehlídková mola do Itálie či Turecka.

 

Další Modelky

zobrazit profil Sarah Brandner
Sarah Brandner
zobrazit profil Pavlína Němcová
Pavlína Němcová
zobrazit profil Michaela Kociánová
Michaela Kociánová
zobrazit profil Markéta Mörwicková
Markéta Mörwicková
zobrazit profil Terezie Dobrovolná
Terezie Dobrovolná
zobrazit profil Jana Šišková
Jana Šišková
zobrazit profil Jana Tvrdíková
Jana Tvrdíková
zobrazit profil Lolo Ta Bella (Gabriel Jiráčková)
Lolo Ta Bella (Gabriel Jiráčková)