Martin Mikyska

Datum narození: 3. 2. 1994
Přezdívka: Mikýř
Místo narození: Chrudim
Výška: 176 cm
Profese: moderátor, herec, bavič, mistr ČR ve slopestylu a rampě
Znamení: Vodnář

Související celebrity

Životopis

Martin „Mikýř“ Mikyska, autor úspěšného pořadu Mikýřova úžasná pouť internetem a bývalý snowboardista, přijal nabídku moderovat ceny Anděl 2022.

V dětství se Martin Mikyska věnoval několika sportům, až zakotvil u snowboardingu. Ve 14 letech si ze zimní univerziády v Sierra Nevadě přivezl bronz ze slopestylu, na U-rampě obsadil 8. místo.

MARTIN MIKYSKA NA REXLEX.CZ

Několikanásobný mistr ČR ve slopestylu a rampě Martin Mikyska, který v roce 2017 obhájil třetí místo na univerziádě a získal bronz v disciplíně Big air, absolvoval Fakultu financí a účetnictví na Vysoké škole ekonomické v Praze.

Martin Mikyska na internetu řeší celebrity

Se zpracováváním a úpravou fotek a videí Martin Mikyska alias Mikýř začal již za své sportovní kariéry, aby mu pomohly sehnat sponzory.

Videotvorbu na YouTube Martin Mikyska zahájil pořadem Mikýřův prkenný přehled, který měl podobný formát jako Mikýřova úžasná pouť internetem, vysílaná na Mall.tv, již i režíroval.

Velmi originální formou v něm Martin Mikyska rozebírá chování internetových celebrit. V krátkých epizodách svého pořadu popisuje největší fenomény současného českého internetu, a to stručně, chytře a s velmi osobitým humorem.

Kromě toho Martin Mikyska začal přispívá do pořadu Síťoviny a objevil se mj. v pořadech StandaShow, Real Talk, U Kulatého stolu, Babicova televize nebo Česko Standa show.

O MARTINU MIKYSKOVI ČTĚTE ZDE>>

V roce 2022 Martin Mikyska přijal nabídku moderovat ceny České hudební akademie Anděl.

 

Články o celebritě

Očekávaná odveta Vémola vs. Végh: Oktagon plný hvězd! Kdo se přišel podívat? Očekávaná odveta Vémola vs. Végh: Oktagon plný hvězd! Kdo se přišel podívat? Karlos Vémola (38) má nabitý týden. Nejenže se stihl v úterý zastavit na narozeninové oslavě své man... číst článek
Survivor nekončí ani po natáčení: Tanečník Prágr terčem nenávisti! Survivor nekončí ani po natáčení: Tanečník Prágr terčem nenávisti! Sympatie diváků reality show Survivor se neskutečně přelévají. Zatímco po dlouhou dobu byl tanečník ... číst článek
Drsná Jana ze Survivoru:  První slova o románku snachy Anety s Babišem Drsná Jana ze Survivoru: První slova o románku snachy Anety s Babišem O jedné z účastnic reality show Survivor, trenérce Janě Zicklerové (52), se hodně psalo v souvislost... číst článek

Další Moderátoři

zobrazit profil Nikol Lenertová
Nikol Lenertová
zobrazit profil Jaromír Bosák
Jaromír Bosák
zobrazit profil Soňa Müllerová
Soňa Müllerová
zobrazit profil Veronika Petruchová
Veronika Petruchová
zobrazit profil Zdeněk Pohlreich
Zdeněk Pohlreich
zobrazit profil Zorka Hejdová
Zorka Hejdová
zobrazit profil Láďa Hruška
Láďa Hruška