Kazma (Kamil Bartošek)

Datum narození: 26. 5. 1985
Přezdívka: Kamza
Místo narození: Kroměříž
Profese: moderátor
Znamení: Blíženci

Související celebrity

Životopis

Moderátor Kamil Bartošek, známý pod pseudonymem Kazma, se proslavil jako tvůrce virálních videí a hlavní protagonista internetového pořadu One Man Show.

Kazma, vlastním jménem Kamil Bartošek, vystudoval sociální a mediální komunikaci. Zabývá se tvorbou komerčních videí a virálním marketingem. Spolupracuje s předními reklamními agenturami a podílí se na internetových kampaních a projektech řady významných společností.

KAMZA MĚL BOURAČKU

Do povědomí diváků se dostal za pomoci internetovém pořadu One Man Show. Ten se, díky Kazmově prostořekosti, vypracoval na nejsledovanější pořad, sledovaný na českém internetu. Od října 2008 vyzpovídal přes 100 hostů. Andrej Babiš, Iveta Bartošová, Karel Janeček, Jiří Paroubek nebo i Jaromír Jágr. Ti všichni Kazmovu One Man Show navštívili.

Na předávání cen Českého lva 2015 zinscenoval Kazma návštěvu Jima Carreyho. Všechny přítomné zmátl natolik, že i moderátorka Lucie Výborná nebo Zdeněk Svěrák potvrdili, že se opravdu jedná o hollywoodského herce. Později se ukázalo, že šlo o dvojníka.

O KAMZOVI ČTĚTE ZDE>>

V červenci 2012 se Kazma poprvé ukázal na veřejnosti po boku tehdejší přítelkyně Kateřiny Kristelové. Zamilovanost ale vydržela sotva rok a půl a rozešli se. V roce 2016 začal chodit s modelkou Andreou Kalousovou. Ani tento vztah nevydržel.

 

Další Moderátoři

zobrazit profil Petr Vojnar
Petr Vojnar
zobrazit profil Markéta Mayerová
Markéta Mayerová
zobrazit profil Partik Rokl
Partik Rokl
zobrazit profil Tina Pletánková
Tina Pletánková
zobrazit profil Tomáš Zástěra
Tomáš Zástěra
zobrazit profil Miloš Frýba
Miloš Frýba
zobrazit profil Martina Kociánová
Martina Kociánová