Karel Ondrka

Karel Ondrka

Datum narození: 4. 10. 1988
Přezdívka: Skejpr
Místo narození: Česká Lípa
Profese: herec, režisér
Znamení: Váhy

Související celebrity

Životopis

Karel Ondrka se proslavil díky svému výkonu v soutěži Prostřeno!, v níž ztvárnil ajťáka a předstíral Touretteův syndom, který se projevuje mj. nekontrolovatelným nadáváním.

Studoval obor režie na Filmové akademii Miroslava Ondříčka v Písku. Než se Karel Ondrka stal hvězdou díky svému podvodnému soutěžení v kulinářské show Prostřeno! (2017) TV Prima, natočil několik studentských filmů.

Karla Ondrku si najal Kazma

Díl soutěře Prostřeno!, v němž Karel Ondrka ztvárnil svérázného ajťáka, jenž žije v domácnosti se slepicí jménem Babiš, spí v rakvi a trpí psychickým onemocněním, byl podvod na diváky, vyrobený v rámci pořadu One Man Show. Za jeho natočením stál Kazma, vlastním jménem Kamil Bartošek. Mělo údajně jít o sociální experiment, který vznikl za účelem upozornit na Touretteův syndrom.

O KARLU ONDRKOVI ČTĚTE ZDE>>

Karel Ondrka, který na sociálních sítích vystupuje pod přezdívkou Skejpr, se dále objevil v menší roli v dramatickém snímku pojednávajícím o závislosti na alkoholu Úsměvy smutných mužů (2018) nebo v seriálu TV Prima Sestřičky Modrý kód. Zahrál si v klipu Pokáče k písni Nešahej na mě.

 

Další Herci

zobrazit profil Jitka Sedláčková
Jitka Sedláčková
zobrazit profil Petra Vajdová
Petra Vajdová
zobrazit profil Sára Affašová
Sára Affašová
zobrazit profil Petr Polák
Petr Polák
zobrazit profil Michal Čapka
Michal Čapka
zobrazit profil Malgorzata Pikus
Malgorzata Pikus
zobrazit profil Jaromír Dulava
Jaromír Dulava