Petr Vojnar

Datum narození: 9. 3. 1976
Místo narození: Praha
Profese: moderátor, herec, zpěvák, youtuber
Znamení: Ryby

Související celebrity

Životopis

Petr Vojnar, moderátor a příležitostný herec, se do hledáčku médií dostal zejména díky vztahu se zpěvačkou Lucií Vondráčkovou.

Kariéru Petr Vojnar nastartoval v kapele T-Boyz. Do paměti televizních diváků se vepsal v zábavné talkshow TV Prima Nikdo není dokonalý, na jejímž moderování se po boku Jiřího Krampola podílel.

PETR VOJNAR BOJOVAL SE SLINIVKOU

Petr Vojnar hrál ve Vyprávěj i v Ulici

Klíčovou postavu Petr Vojnar ztvárnil v hororu Zahradník (2006). Drobné role dostal v komediích Po hlavě ... do prdele, Experti (obě 2006), Veni, vidi, vici (2009) či Štěstí je krásná věc (2020). Objevil se v seriálech Ulice, Vyprávěj, Ohnivý kuře, Krejzovi nebo Modrý kód.

Na Youtube začal Petr Vojnar působit v květnu 2010, kdy si vytvořil vlastní kanál, zaměřený především na vloggování a parodie.

O PETRU VOJNAROVI ČTĚTE ZDE>>

Petr Vojnar má syna Sebastiana s někdejší přítelkyní Andreou. Poté chodil s o deset let mladší barmankou Lenkou Weidlichovou, s níž plánovat sňatek a dalšího potomka. V létě 2021 se ukázalo, že se jeho partnerkou stala zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková (EXKLUZIVNÍ FOTO NAJDETE ZDE). V únoru 2022 Blesk přinesl zprávu, že s jejich vztahem je konec.


 

Články o celebritě

Ex Vondráčkové Vojnar: Podruhé otcem! S kým čeká dítě? Ex Vondráčkové Vojnar: Podruhé otcem! S kým čeká dítě? Moderátor a herec Petr Vojnar (47) oznámil radostnou novinku - brzy z něj bude dvojnásobný táta! Zaj... číst článek
Slovní přestřelka mezi Vojnarem a Boučkem: Kvůli svatbě Brzobohatého s Písařovicovou! Přidal se i Slezáček Slovní přestřelka mezi Vojnarem a Boučkem: Kvůli svatbě Brzobohatého s Písařovicovou! Přidal se i Slezáček Stačil jeden komentář moderátora a bývalého člena skupiny T-boyz Petra Vojnara (47) na adresu svatby... číst článek
Bouček se pustil do Vojnara: Co je ti do toho?! Bouček se pustil do Vojnara: Co je ti do toho?! Svatba Daniely Písařovicové (44) a Ondřeje Gregor Brzobohatého (40) si nenašla pouze své příznivce, ... číst článek

Další Moderátoři

zobrazit profil Marie Retková
Marie Retková
zobrazit profil Tomáš Kraus
Tomáš Kraus
zobrazit profil Karel Voříšek
Karel Voříšek
zobrazit profil Honza Dědek
Honza Dědek
zobrazit profil Jan Pokorný
Jan Pokorný
zobrazit profil Marianna  Ďurianová
Marianna Ďurianová
zobrazit profil Robert Záruba
Robert Záruba
zobrazit profil Rey Koranteng
Rey Koranteng