Lucie Vondráčková

Datum narození: 8. 3. 1980
Místo narození: Praha
Výška: 162 cm
Profese: zpěvačka, herečka, tanečnice, dabérka, moderátorka
Znamení: Ryby

Související celebrity

Životopis

Lucie Vondráčková, která zpívá, hraje v divadle i ve filmu, dabuje a vydává hudební alba, byla už od devíti let v patách své slavné tety Heleny Vondráčkové.

Na pražské konzervatoři absolvovala Lucie Vondráčková hudebně-dramatický obor. Doktorát získala na Filozofické fakultě UK. Před kamerou se poprvé předvedla v seriálu Území bílých králů, kde si zahrála po boku Miroslava Etzlera a Pavla Zedníčka. Následovalo drama Nejasná zpráva o konci světa, pohádky Šmankote, babičko, čaruj a Královský slib nebo komedie Snowboarďáci. Výrazné role získala i v muzikálu Kvaska nebo v hororu Labyrint.

LUCIE VONDRÁČKOVÁ O MIMINKU

Lucie Vondráčková má stříbrné Slavíky

Od útlého věku kráčí Lucie Vondráčková i po divadelních prknech. V roce 1992 si zahrála ve hře Saténový střevíček, kterou uvedlo Národní divadlo. Spolupracovala i s Divadlem Rokoko nebo s divadelním spolkem Kašpar. Předvedla se v hudebních Starcích na chmelu, v Bratrech Karamazových i ve Višňovém sadu. Neminuly ji ani muzikály Excalibur, Tajemství a Touha.

Už ve dvanácti letech Lucie Vondráčková moderovala pořad pro děti Marmeláda. Stejně se jmenuje i její debutová deska. Mezi její nejznámější hitovky patří Džíny, Strach, Úplně down nebo nezkrotný Vítr. Opakovaně získala stříbrného Slavíka, dále také zlatá zrcátka ankety TýTý.

O LUCII VONDRÁČKOVÉ ČTĚTE ZDE>>

První velkou láskou Lucie Vondráčkové byl herec Michal Dlouhý. Následovaly románky s krasobruslařem Tomášem Vernerem, zpěvákem Richardem Krajčem nebo fotbalistou Tomášem Ujfalušim. Hokejistu Tomáše Plekanece si vzala v roce 2011. V prosinci téhož roku se jim narodil syn Matyáš, posléze potratila holčičku a pak v roce 2015 porodila syna Adama. V srpnu 2018 Tomáš Plekanec oznámil rozpad jejich vztahu.

Vondráčková a Plekanec se rozvedli

V srpnu 2019 se objevily spekulace o vztahu Lucie Vondráčkové s parkuristou Tomášem Zonygou, posléze pak s hokejovým brankářem Markem Peksou.

Koncem roku 2019 se Lucie Vondráčková a Tomáš Plekanec rozvedli.

V roce 2021 začala Lucie Vondráčková chodit s moderátorem Petrem Vojnarem. V únoru 2022 Blesk přinesl zprávu, že se vztahem je konec. V březnu se v médiích objevily informace, že se na veřejnosti objevuje po boku dabéra Gustava Bubníka.

V září 2022 média přinesla zprávu, že má Lucie Vondráčková novou lásku. Začala randit s o osmnáct let maldším zápasníkem MMA Zdeňkem Polívkou.

 

Články o celebritě

Vondráčkovou krach s Plekancem poučil: Dobrá rada, chcete-li se rozvést Vondráčkovou krach s Plekancem poučil: Dobrá rada, chcete-li se rozvést „Už jsem se naučila věci brát tak, jak přijdou. A když přijdou, je to fajn, když odejdou, asi to byl... číst článek
Důrazná podmínka Vondráčkové ve StarDance! Na to moje duše neslyší Důrazná podmínka Vondráčkové ve StarDance! Na to moje duše neslyší „Nabízeli mi to už před x lety, ale já se tehdy trochu lekla těch náročných příprav, protože jsem do... číst článek
První hvězdy StarDance odhaleny: Tančit bude i Paulová! První hvězdy StarDance odhaleny: Tančit bude i Paulová! Zatímco v posledních týdnech se řešilo spíše složení poroty StarDance, nyní Česká televize zveřejnil... číst článek

Další Zpěváci

zobrazit profil Sandra (roz. Sandra Lauer)
Sandra (roz. Sandra Lauer)
zobrazit profil Milan Drobný
Milan Drobný
zobrazit profil Waldemar Matuška
Waldemar Matuška
zobrazit profil Kateřina Kněžíková
Kateřina Kněžíková
zobrazit profil zpěvačka Victoria
zpěvačka Victoria
zobrazit profil Ivan Mládek
Ivan Mládek
zobrazit profil Jana Kociánová
Jana Kociánová
zobrazit profil Hana Hegerová
Hana Hegerová