Ivanna Bagová

Datum narození: 22. 1. 1993
Místo narození: Irsava, Ukrajina
Profese: zpěvačka
Znamení: Vodnář

Související celebrity

Životopis

Zpěvačka Ivanna Bagová se stala vítězkou první řady talentové pěvecké soutěže Hlas Česko Slovenska vysílané od února do června 2012 na TV Nova a TV Joj.

První řada talentové pěvecké soutěže Hlas Česko Slovenska se uskutečnila pod moderátorským vedením zkušené dvojice Leoše Mareše a Tiny, vlastním jménem Martiny Csillagové.

IVANNA BAGOVÁ POSLALA MAMINKU K MOŘI

Vítězkou se Ivanna Bagová, členka týmu Michala Davida, stala 3. června 2012, když v grandfinále porazila o dva a půl roku mladší Slovenku Annu Veselovskou. Převálcovala ji hitem Witney Houston I Will Always Love You a získala mj. 100 tisíc euro.

Kouči v první řadě, již ovládla právě dívka ukrajinského původu Ivanna Bagové, byli kromě Michala Davida Dara Rolins, Rytmus a Josef Vojtek.

Zpěvačka Ivanna Bagová si již zažila také krušné chvíle. Bývalý manažer jí ukradl přístup k videoportálu YouTube, kde měla nahraná všechna svá videa a začal ji vydírat.

O IVANNĚ BAGOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Navíc Ivanna Bagová zázrakem přežila hororový návrat z dovolené - vážnou autonehodu, za kterou mohl její přítel Marek, s nímž se posléze rozešla.


 

Další Zpěváci

zobrazit profil Sting (Gordon M. T. Sumner)
Sting (Gordon M. T. Sumner)
zobrazit profil Michal David
Michal David
zobrazit profil Gyöngyi Bodišová
Gyöngyi Bodišová
zobrazit profil Ivo Jahelka
Ivo Jahelka
zobrazit profil Glen Hansard
Glen Hansard
zobrazit profil Iva Frühlingová
Iva Frühlingová
zobrazit profil Markéta Konvičková
Markéta Konvičková