Petr Jablonský

Datum narození: 15. 10. 1979
Místo narození: Praha
Profese: moderátor, bavič, imitátor, herec
Znamení: Váhy

Související celebrity

Životopis

Imitátor a bavič Petr Jablonský byl středem pozornosti již na základní škole. Od té doby mu na jeho konto přibyla řada úspěchů, ale též smůly.

Už na základní škole si Petr Jablonský založil s kamarádem komediální duo, které napodobovalo scénky známých osobností. Poté se hlásil na hudebně-dramatický obor pražské konzervatoře. Přijat ale nebyl, a tak vystudoval SOU obchodní.

PETR JABLONSKÝ - SVÁR S MISTREM KARLEM GOTTEM

Dnes ale dokáže perfektně napodobit hlas i vystupování kde koho, ať už je to Miloš Zeman, Václav Klaus, nebo Karel Schwarzenberg. Napálil tak dokonce Miroslava Kalouska, když mu prezidentským hlasem vytkl, že ho označil za prase.

V osmnácti letech Petr Jablonský odešel z domova a začal aktivně hrát v kabaretu Srdce a kámen. Tam si ho všimla manažerka, majitelka agentury Step-D Halina Němcová. Spolu rozeslali několik nabídek a odpověděl jim režisér a dramaturg ČT František Polák.

Ten Petra Jablonského angažoval v zábavním pořadu Šance a hned i v silvestrovském programu Paráda z Kavčích hor. To byl začátek několika televizních Silvestrů, ve kterých se Petr Jablonský objevil, a Silvestrovský program z roku 2000 i moderoval.

Dále účinkoval v Neváhej a toč – speciál, Carusošou, Prima jízdy a v satirickém pořadu Budování státu. Z rozhlasových pořadů se objevil na stanici Praha v Pět P Petra Novotného a roku 2000 Petr Jablonský začal každé ráno glosovat na Frekvenci 1 aktuální politické a kulturní události.

Pro Českou televizi Petr Jablonský natočil s Jurajem Šajmovičem zábavně publicistický pořad České hlasování, dále účinkoval v pořadech na TV Nova a spolupracuje i s TV Prima.

O PETROVI JABLONSKÉM ČTĚTE ZDE>>

Petr Jablonský trpěl depresemi a utápěl se v alkoholu. Jako začátek nového života vypadalo zasnoubení s přítelkyní Martou. Ta mu však utekla za sousedem. Nevyšel mu ani vztah s o 13 mladší brunetou Denisou.

 

Další Moderátoři

zobrazit profil Terezie Kašparovská
Terezie Kašparovská
zobrazit profil Elen Valentová Černá
Elen Valentová Černá
zobrazit profil Stanislava Lekešová
Stanislava Lekešová
zobrazit profil Sandra Parmová
Sandra Parmová
zobrazit profil Tina Pletánková
Tina Pletánková
zobrazit profil Veronika Petruchová
Veronika Petruchová
zobrazit profil Martina Kociánová
Martina Kociánová
zobrazit profil Hana Krampolová
Hana Krampolová