Mirka Čejková

Datum narození: 6. 7. 1963
Místo narození: Praha
Profese: moderátorka, poradkyně
Znamení: Rak

Související celebrity

Životopis

Moderátorka Mirka Čejková bývala jednou z nejpopulárnějších osobností televizních obrazovek. Posléze však její kariéra uvadla a bylo o ní slyšet v souvislosti s jejími problematickými partnery.

Mirka Čejková vystudovala pražskou VŠCHT. Po Sametové revoluci se zúčastnila konkurzu na post moderátorky v tehdejší Československé televizi (později České televize) a začala hlásit zprávy. Největší popularitu získala za svého působení na TV Nova. Společně se svým tehdejším kolegou Pavlem Zunou byli zvoleni nejpopulárnější zpravodajskou dvojicí.

MIRKA ČEJKOVÁ - MAGNET NA PSYCHOPATY?

Spolupracovala se sdružením pro mentálně postižené Oáza a ProFem, což je konzultační středisko pro ženské projekty. V roce 2018 se Mirka Čejková stala speciální poradkyní pro komunikaci Jiřího Milka, ministra zemědělství v demisi. 

O MIRCE ČEJKOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Někdejší moderátorka Mirka Čejková byla třikrát vdaná. Poprvé své ANO řekla spolužákovi z vysoké školy Tomáši Všetečkovi, a to ve svých 24 letech. Měli spolu dceru Petru, která je bohužel mentálně postižená.

Jejím druhým mužem byl golfista Alex Čejka, se kterým má syny Alexe a Felixe. Ani toto manželství nevydrželo. Navíc ho zakončil velmi drsný a vleklý rozvod a tahanice o děti i majetek. Mirka Čejková nakonec na svém bývalém manželovi vysoudila alimenty ve výši 270 000 korun měsíčně.

Třetím životním partnerem Mirky Čejkové se stal podnikatel Marek Vít. Ten byl odsouzen za zpronevěru do vězení. Bývalá televizní hvězda si ho vzala v roce 2005 ve věznici ve Všehrdech. Po třech letech však následoval rozvod.

 

 

 

Články o celebritě

Další Moderátoři

zobrazit profil Dalibor Gondík
Dalibor Gondík
zobrazit profil Roman Ondráček
Roman Ondráček
zobrazit profil Andrea Němcová
Andrea Němcová
zobrazit profil Ornella Štiková
Ornella Štiková
zobrazit profil Partik Rokl
Partik Rokl
zobrazit profil Robert Záruba
Robert Záruba
zobrazit profil Ester  Kočičková
Ester Kočičková
zobrazit profil Patrik Hezucký
Patrik Hezucký