Gabriela Kratochvílová Lašková

Datum narození: 11. 2. 1990
Místo narození: Chotěboř
Profese: moderátorka, modelka, Česká Miss 2013
Znamení: Vodnář

Související celebrity

Životopis

Modelka Gabriela Kratochvílová Lašková vstoupila do historie soutěží krásy s krátkými vlasy a stala se Českou Miss 2013. Uspěla jako moderátorka zpráv po boku Romana Šebrleho.

Moredátorka Gabriela Lašková, rozená Kratochvílová, není jen půvabná modelka, ale také mažoretka. V roce 2013, kdy vyhrála Českou Miss, se stala vicemistryní Evropy mažoretek; shodou okolností šlo o rok, kdy našla svoji lásku, přítele Filipa Laška. I když po soutěži krásy následovaly hádky, tři a půl roku nato se vzali.

GÁBINA LAŠKOVÁ O SVATBĚ A NOVÉM JMÉNU

Závodně se věnovala fitness aerobiku, a to hlavně v době, kdy v rodné Chotěboři studovala gymnázium. Pak odešla do Prahy na Vysokou školu hotelovou, kde získala titul bakalář. Její úspěch v České Miss nebyl prvním svého druhu, Gabriela Kratochvílová už v roce 2003 byla druhá v Dívce roku, soutěži pro děvčata od 13 do 15 let.

O GÁBINĚ LAŠKOVÉ ČTĚTE ZDE>>

S titulem nejkrásnější Češky se Gábině Kratochvílové změnil život. Okamžitě dostala roli Lindy ve filmu Víta Olmera Bony a klid II., kde stanula vedle známých hereckých tváří, jako jsou Veronika Jeníková, Roman Skamene či Jakub Prachař.

V roce 2014 začala moderovat s desetibojařskou živoucí legendou Romanem Šebrlem zprávy na TV Prima.

V roce 2016 se Gábina Kratochvílová provdala za Filipa Laška. V březnu 2018 ji nahradila Eva Perkausová. Gábina Lašková totiž odešla na mateřskou dovolenou. Na Velký pátek, tedy 30. března, porodila syna Benedikta.

Koncem září 2018 se Gabriela Lašková vrátila za moderátorský stůl Hlavních zpráv TV Prima, a to po boku Matěje Misaře. V srpnu 2020 přivedla na svět syna Vincenta.

V únoru 2023 Gabriela Lašková s moderováním Hlavních zpráv na povel vedení skončila.

 

Články o celebritě

Další Moderátoři

zobrazit profil Lenka Pastorčáková
Lenka Pastorčáková
zobrazit profil Heda Čechová
Heda Čechová
zobrazit profil Karel Kopeček
Karel Kopeček
zobrazit profil Martina Jandová
Martina Jandová
zobrazit profil Miloš Frýba
Miloš Frýba
zobrazit profil Jiří Chum
Jiří Chum
zobrazit profil Rey Koranteng
Rey Koranteng
zobrazit profil Jan Pokorný
Jan Pokorný