Petr Suchoň

Datum narození: 7. 5. 1984
Místo narození: Zlín (dříve Gottwaldov)
Profese: moderátor, bývalý sporťák
Znamení: Býk

Související celebrity

Životopis

Petr Suchoň, jehož diváci TV Nova znají zejména z Televizních novin, po vyhazovu přesedlal na TV Prima.

Zhubnout a změnit práci. To je v krátkosti recept, kterým se Petr Suchoň stal krásnými ženami žádaným mužem. Když se z nakynutého sporťáka proměnil ve štíhlého fešáka, moderátora Televizních novin TV Nova, život se mu začal ubírat jiným směrem. A to nejenže jeho „parťáky“ přestali být udýchaní fotbalisté, ale atraktivní Renáta Czadernová, s níž vytvořil moderátorskou dvojici.

PETR SUCHOŇ A NOVÝ PŘÍRŮSTEK DO RODINY

Na Primě začal Suchoň uvádět Nový den

Petr Suchoň na TV Nova začínal roku 2008. Jeho dobrým kamarádem se stal sporťák Michal Hrdlička. Není také divu, vždyť měli společné zájmy: ženy, party a auta. V jednom, které řídil Petr Suchoň, dokonce sestřelili prase.

Na svém kontě má Petr Suchoň i exces v TV Nova, který jej na nějaký čas stál místo na obrazovce. V květnu 2021 Nova, údajně kvůli reorganizaci redakce, s ním na hodinu rozvázala smlouvu. U konkurence, tedy na TV Prima, uváděl ranní vysílání, tedy pořad Nový den.

Posléze začal Petr Suchoň moderovat Hlavní zprávy.

Petr Suchoň si vzal Kláru Koukalovou

O PETRU SUCHOŇOVI ČTĚTE ZDE>>

Ještě v květnu 2013 Petr Suchoň zamilovaně mluvil o své lásce Tereze, která studovala chemii. Posléze bylo všechno jinak. Dostal kopačky. Není divu, vždyť se na veřejnosti objevoval s mediálně známými kráskami. Jaké to byly kočky? Tak např., když se stal tváří jedné modní značky, byl ve společnosti modelky Elišky Bučkové.

Na afterparty po udělování cen Český slavík 2015 jej fotoreportéři zachytili pro změnu ve víc než družné zábavě s Miss Gabrielou Frankovou. Média hned spekulovala o tom, zda nevzniká nový pár. Petr Suchoň se ale poohlédl v jiných vodách. A ulovil tenistku Kláru Koukalovou, s níž se v únoru 2018 oženil na ostrově Mauricius.

 

Články o celebritě

Eva Perkausová po loučení na Primě: Porod už za měsíc! Jméno ale ještě nemá Eva Perkausová po loučení na Primě: Porod už za měsíc! Jméno ale ještě nemá Na konci úterního vysílání Hlavních zpráv na Primě se rozloučila s diváky a nastoupila na mateřskou!... číst článek
Na Primě konečně rozhodli: Náhrada za Perkausovou potvrzena! Na Primě konečně rozhodli: Náhrada za Perkausovou potvrzena! Dlouho se televize Prima trápila tím, kdo vystřídá těhotnou Evu Perkausovou (29) v křesle moderátork... číst článek
Těhotná Perkausová onemocněla! Kdo je její náhrada? Těhotná Perkausová onemocněla! Kdo je její náhrada? Úterní zprávy na Primě byly poněkud netradiční! Z obrazovek totiž kvůli nemoci zmizela těhotná Eva H... číst článek

Další Moderátoři

zobrazit profil Monika Marešová-Poslušná
Monika Marešová-Poslušná
zobrazit profil Alexandra Mynářová
Alexandra Mynářová
zobrazit profil Karel Šíp
Karel Šíp
zobrazit profil Petr Jablonský
Petr Jablonský
zobrazit profil Rey Koranteng
Rey Koranteng
zobrazit profil Dalibor Gondík
Dalibor Gondík