Michal Hrdlička

Datum narození: 9. 12. 1988
Místo narození: Praha
Profese: moderátor, komentátor
Znamení: Střelec

Související celebrity

Životopis

Michal Hrdlička se stal známým coby moderátor Sportovních novin TV Nova. Zájem médií mu vynesly vztahy s Lucií Borhyovou a Karolínou Plíškovou.

Ve sportovní redakci TV Nova začal Michal Hrdlička působit ve dvaceti letech. Kromě moderování Sportovních novin zastával rovněž pozici komentátora. První jeho velkou pracovní akcí byla zimní olympiáda v Soči v roce 2014, kam ho televize vyslala. V červenci 2016 byl z Novy propuštěn.

MICHAL HRDLIČKA - VYHAZOV Z NOVY

Pochází ze sportovní rodiny. Od dětství hrál fotbal a snil o kariéře profesionálního fotbalisty. Zranění kolene ale jeho plány zhatilo. Přesto Michal Hrdlička u fotbalu zůstal, hraje za Všenory. Rovněž rád běhá a hraje tenis.

Hrdlička si po Borhyové vzal Plíškovou

V roce 2013 se Michal Hrdlička dal dohromady s kolegyní z televize Nova, moderátorkou Lucií Borhyovou. V červnu 2014 se jim narodila dcera Linda.

Michal Hrdlička se ale s Lucií Borhyovou v říjnu náhle rozešel. Podle "sporťáka" to bylo vyústění dlouhodobé situace. S moderátorkou prý nebyl šťastný a byl s ní jen kvůli dceři.

Po rozchodu se Michal Hrdlička nadále objevoval na akcích slavných a úspěšných. Zúčastnil se např. večírku vítězek tenisového FED Cupu. A prožil několikatýdenní románek s tenistkou Karolínou Plíškovou. Posléze svůj vztah udržovali spíše na dálku. Což se časem změnilo. Tajně se vzali v červenci 2018 v Monaku.

O MICHALU HRDLIČKOVI ČTĚTE ZDE>>

 

Články o celebritě

Koreis o zklamání z NHL a šetření peněz: Limit jsem měl 20 tisíc Koreis o zklamání z NHL a šetření peněz: Limit jsem měl 20 tisíc V hokejovém prostředí se díky svému vystupování pomalu stává populárnější než během hráčské kariéry.... číst článek
Borhyová v zajetí strachu: Jde o Smečku, práskla kamarádka Borhyová v zajetí strachu: Jde o Smečku, práskla kamarádka Po pár nevydařených vztazích už je půvabná moderátorka hlavní zpravodajské relace Lucie Borhyová (45... číst článek
Moderátorka Lucie Borhyová (45) překvapila: Detaily svatby! Moderátorka Lucie Borhyová (45) překvapila: Detaily svatby! Šokovala, když promluvila o svatbě! Moderátorku Televizních novin na TV Nova Lucii Borhyovou (45) do... číst článek

Další Moderátoři

zobrazit profil Hana Krampolová
Hana Krampolová
zobrazit profil Emanuele Ridi
Emanuele Ridi
zobrazit profil Karel Voříšek
Karel Voříšek
zobrazit profil Miloš Pokorný
Miloš Pokorný
zobrazit profil Patrik Hezucký
Patrik Hezucký
zobrazit profil Iveta Toušlová
Iveta Toušlová
zobrazit profil Andrea Němcová
Andrea Němcová
zobrazit profil Hana Kousalová
Hana Kousalová